Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: ako používať mliečne kefírové zrná

Dobrý deň, ahojte.

Dnes vám prinášame zaujímavý článok o výžive, ktorá bola ľuďom prirodzená po stotisíce rokov. Dozviete sa niečo o tom, prečo aj v oblastiach ako sú Wellness, Fitness, či Anti-aging môžu existovať názorové nezhody a kto ich spôsobuje. Ďalej si povieme o tom prečo by mohol byť domáci mliečny kefír základnou výbavou každého človeka. Tiež sa dozviete ako sa o kefírové zrná starať tak, aby vám dobre rástli. A na záver máme pre mladých hádanku o tom, na akom projekte práve pracujeme.

Všetkým želáme úspešný a zdravý začiatok pracovného týždňa

Vlado a Tina

Ako používať mliečne kefírové zrná? (video)

Pridal Vlado dňa 21.11.2011 do Články o zdraví | 125 komentárov

Mnohí naši čitatelia sa nás pýtajú, kde sa dajú kefírové zrná zohnať a ako sa o ne správne postarať. Domnievame sa, že kefírové zrná (resp. ich produkt: kefír) by mali byť základnou výbavou každého človeka, ktorému záleží na jeho zdravý. V nasledovnom článku odpovedáme na najčastejšie otázky.

 

Naša pravda o zdraví a slobode

Pridal Vlado dňa 21.11.2011 do Články o zdraví | 26 komentárov

Pojem zdravá výživa, zdravý životný štýl, wellness, zdravie, vitalita, anti-aging a mnohé ďalšie. To sú pojmy, ktorých obsah pre nás formulujú rôzne skupiny ľudí. Nie však každá skupina týchto ľudí to myslí dobre a úprimne. Čo si o týchto pojmoch myslíme my?

 

Hádajte na čom práve pracujeme?

Pridal Vlado dňa 21.11.2011 do Hlavné správy | 11 komentárov

Nasledujúca video reportáž z telocvične Skill LAB je hádanka pre vás všetkých. Chceme aby ste hádali na čom práve pracujeme s produkčným teamom. Tak čo podľa vás práve pripravujeme?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER