Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako predchádzať negatívam LOWCARB / KETO stravovania?

Je LOWCARB alebo KETO stravovanie krátkodobá diéta alebo dlhodobý životný ŠTÝL? Okrem toho že má desiatky zdravotných benefitov, aké NEGATÍVA sú spojené s jeho neuváženým a nedôsledným aplikovaním do PRAXE? Ak lowcarb je ostrý “nožík” a keto stravovanie veľká “mačeta”, ako opatrne by ste s týmito nástrojmi pracovali? Tak ako vo všetkom, rozhodujú informácie, prax a úsudok. Ako si neublížiť lowcarb alebo keto stravovaním a naopak získať z nich maximálny celoživotný úžitok, sa dozviete z dnešného článku, ktorý vám prikladáme nižšie.

Za 2 týždne, čo sme neboli v kontakte, sme pre vás vytvorili avizovaný rýchlokurz LOWCARB & MOVEMENT LIFESTYLE, v ktorom sa v "KOCKE" dozviete všetky dôležité informácie praktického charakteru s minimom teoretickej "omáčky". Aktuálne celý obsah kurzu dokončujeme, ale už skoro 50% obsahu je k dispozícii dnes pre tých z vás, ktorí využijú predpredaj za zvýhodnenú cenu. Po dokončení kurzu sa jeho cena zvýši. Využite túto príležitosť ešte dnes a získajte za 1% času minimálne 50% dôležitých praktických poznatkov, ktoré vás ušetria mnohých pokusov a omylov. Niektoré online materiály sú tak čerstvo dokončené, že ešte nestihol z ich produkcie "vychladnúť" ani náš počítač :)

Príjemný zvyšok týždňa vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Negatíva lowcarb a keto stravovania. Ako im predchádzať?

Pridal Vlado dňa 08.03.2018 do Články o zdraví | 20 komentárov

Je lowcarb alebo keto stravovanie krátkodobá diéta alebo dlhodobý životný štýl? Okrem toho že má desiatky zdravotných benefitov, aké negatíva sú spojené s jeho neuváženým a nedôsledným aplikovaním do praxe? Ak lowcarb je ostrý “nožík” a keto stravovanie veľká “mačeta”, ako opatrne by ste s týmito nástrojmi pracovali? Tak ako vo všetkom, rozhodujú informácie, prax a úsudok. Ako si neublížiť lowcarb alebo keto stravovaním a naopak získať z nich maximálny celoživotný úžitok, sa dozviete z tohto článku. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER