Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako prednášať deťom o zdravej výžive

V deťoch je naša budúcnosť. To, čo do detí zasejeme v detstve, to si zožnú v dospelosti. My sme sa pokúsili svojským spôsobom ovplyvniť životy 400 detí počas jednej prednášky priamo na škole a ako to dopadlo, si prečítajte z nášho článku. V ňom získate zadarmo aj krátku publikáciu na stiahnutie, ktorá vám pomôže zamyslieť sa nad tým, či je skutočne dnešná "zdravá" výživa pre deti zdravá.

Ďalej si prečítajte dva články ktoré venujeme najmä mládežníkom a v ktorých hovoríme o tom, prečo sa v živote neoplatí hľadať skratky (neklamať sám seba ale žiť pravdivo) a prečo môže byť výhodnejšie postaviť sa na vlastné nohy.

A na záver pre všetkých, ktorí si želajú efektívne cvičiť vo dvojici, prinášame zaujímavý cvičebný program Sparing Majster

Želáme vám príjemný začiatok týždňa

Vlado, Tina a Amelia Zoe
-v- 

Ako prednášať deťom o zdravej výžive

Pridal Vlado dňa 28.05.2013 do Články o zdraví | 10 komentárov

Nedávno sme mali možnosť prednášať pre deti základnej školy v Liptovskom Hrádku. Prednášku na škole zorganizoval náš priateľ Ján Kollár, ktorý ako proaktívny učiteľ telesnej výchovy sa pokúša robiť osvetu medzi svojimi študentmi. Zistite ako to celé dopadlo a čo na to povedali deti aj učitelia.

 

Ako efektívne cvičiť vo dvojici

Pridal Vlado dňa 08.06.2013 do Články o pohybe | 0 komentárov

Dvom sa vždy trénuje lepšie ako iba jednému. Ak už máte skvelého parťáka na cvičenie, tak by nebolo od veci mať aj skvelý tréningový plán. Lenže nie je cvičenie ako cvičenie. Sterilné a laboratórne cvičenia v posilňovniach už nie sú IN. Čo takto skúsiť zdvíhať živú váhu svojho parťáka?

 

Freerun + zamestnanie = celoživotná trauma

Pridal Vlado dňa 27.05.2013 do Články o pohybe | 3 komentáre

Predstav si, že máš športové hobby auto, ktoré po dlhé roky vylepšuješ (tuning). Investuješ do neho veľké množstvo času, testuješ čo vydrží a jedného dňa, kedy by si mal auto konečne vytiahnuť na závodnú trať, sa jednoducho rozhodneš, že auto necháš po zvyšok života v garáži. Mizerný pocit že? 

 

Ako žiť pravdivo a neklamať sám seba

Pridal Vlado dňa 18.05.2013 do Články o pohybe | 13 komentárov

Na produkcii nasledovného dokumentárneho filmu sme spolupracovali už v roku 2008. Nie len že po piatich rokoch je táto téma aktuálna, ale stále naberá na svojej dôležitosti. Zistite, prečo hľadanie skratiek je cesta, na ktorej klamete sami seba a nakoniec zbytočne zlyháte. O akú tému ide?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER