Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: ako sa udržať v kondícií aj bez tréningu

Dobrý deň všetci / ahojte priatelia.

Napriek tomu, že sa blíži čas príjemných sviatkov a všetci akceptujeme ťažké utrpenie čakania v preplnených radoch obchodných centier, skúsme si tieto sviatky spraviť predsa trochu iné. Spoločne spomaľme (upriamime pozornosť na dôležité veci), nadýchnime sa a plynulo dýchajme aj naďalej (efektívna beta hladina mozgových vĺn pre pokoj v duši i vo svaloch) a uvoľníme svoje plecia (zhodíme so seba stres a napätie zo zhonu).

Spravte si na seba chvíľu čas a venujte pozornosť aj nasledovným článkom. Ak ste po celý rok pracovali na lepšej verzii seba samého /-mej, nasledovné informácie vás uchránia pred úplnou stratou kondície aj v prípade, že si na plnohodnotný tréning nenájdete čas. Dozviete sa aj fakty o tom, aké kroky urobiť aby ste zabránili nie len strate svojej imunity, ale zároveň zvýšili jej výkon i kapacitu v zimných dňoch, kedy to najviac potrebujeme. Minútkou zdravia si zopakujeme staré dobré pravidlá o zeleninových šťavách a pre mladých tu máme video inšpiráciu v podobe seriálu Daily TRICKS + informácie o tom, ako budú prebiehať tréningy po sviatkoch.

My s Tinkou máme tento rok úplne iné Vianoce, ale to už mnohí tušíte z doterajších článkov. Dnešný deň je dokonca veľmi špeciálny (*), ale o tom až niekedy nabudúce.

Príjemné prežitie sviatkov Vám želajú

Vlado a Tina

Imunita - náš dôležitý a dôverný spoločník

Pridal Vlado dňa 20.12.2011 do Články o zdraví | 23 komentárov

Bez imunitného systému by náš organizmus neprežil ani jeden deň. Aj keď je imunita nesmierne dôležitá pre správne fungovanie každej funkcie nášho tela, stále ju vnímame ako samozrejmosť. Prečo sa jej venujeme až vtedy, keď nieje niečo v poriadku - napríklad v stave choroby?

 

Seriál - Daily TRICKS 21 až 30

Pridal Vlado dňa 20.12.2011 do Články o pohybe | 0 komentárov

V Skill LAB-e to začína gradovať. Množstvo zaujímavých akrobatických prvkov, ktoré sa naši zverenci učia, je neskutočne veľké. Každý deň prichádzame spoločne na nové a nové triky, na ktorých práve pracujeme (učíme sa) alebo ich skilujeme (vylepšujeme). Nasleduje ďalších deväť video seriálov pre vašu inšpiráciu.

 

Ako sa udržať v kondícii bez tréningu

Pridal Vlado dňa 20.12.2011 do Články o pohybe | 0 komentárov

Sú ľudia, ktorí svoju skvelú kondíciu ešte nestihli vybudovať. Sú však medzi nami aj takí, ktorí si už vybudovali vysoký stupeň kondície, ale životné okolnosti im zabraňujú venovať sa tréningu naplno. Aké drobné a časovo nenáročné kroky vám pomôžu zabrániť úplnej strate kondície?

 

Získajte až 13% zľavu pri nákupe našich produktov

Pridal Vlado dňa 10.07.2015 do Otázky a odpovede | 0 komentárov

Vytvorili sme pre vás vernostný program a zľavy až do 13%. Je určený pre tých z vás, ktorí u nás pravidelne nakupujete. Využite možnosť získať:

  • Prvú permanentnú zľavu 5% na všetky zakúpené produkty získavate od nás vtedy, ak celkový objem všetkých Vašich objednávok presiahol sumu 250 eur.
  • 2. Druhú permanentnú zľavu 8% na všetky produkty získavate od nás vtedy, ak celkový objem všetkých Vašich objednávok  presiahol sumu 500 eur.
  • 3. Tretiu možnú zľavu 5% môžete získať, ak urobíte opakovane nákup do 30 dní od posledného nákupu. 
 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER