Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako správne cvičiť intervalový tréning

Čím viac rýchlych svalových vlákien na svojom tele vybudujete, tým viac budete so sebou spokojný. Intervalové tréningy sú veľmi efektívna tréningové metóda, ktorú odporúčame všetkým bez rozdielu veku či pohlavia. Čítajte viac o tom, ako správne intervalové tréningy vykonávať a ako sa stravovať, aby ste z nich mali maximálny úžitok. 

Okrem toho sa dnes v našich článkoch dozviete, ako sme vyškolili lektora varenia, ako sme postúpili vpred s prípravou tekutého rybieho oleja a ako si môžete vo dvojici zacvičiť na 23 minút hneď teraz.

Príjemný predĺžený víkend vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe 

Prvý lektor varenia, ktorého sme školili my

Pridal Vlado dňa 26.06.2013 do Články o zdraví | 2 komentáre

Nasledovné interview sme urobili s veľmi šikovným človekom, v spolupráci s ktorým sme vytvorili aj veľmi netradičnú publikáciu o receptoch. Táto kniha receptov je doplnená o informácie a know-how, ktoré sa len tak ľahko nedozviete. Zistite viac detailov o spoluautorovi, ale aj o tejto novej publikácii.

 

Ako správne cvičiť intervalový tréning

Pridal Vlado dňa 28.06.2013 do Články o pohybe | 244 komentárov

Pri intervalovom tréningu má čas úplne iný rozmer. Zatiaľ čo 30 sekúnd sa zdá byť strašne dlhé peklo, 90 sekundový oddychu prejde ako blesk. Preštudujte si nasledovné informácie o tom, ako správne vykonávať intervalový tréning, aby ste využili jeho výnimočný potenciál naplno. 

 

Trénujte vo dvojici na 23 minút hneď teraz

Pridal Vlado dňa 19.06.2013 do Články o pohybe | 0 komentárov

Rozhodli sme sa, že pre všetkých z vás sprístupníme zadarmo jednu tréningovú jednotku z cvičebného DVD Sparing Majster. Okrem kvality spracovania získate jasnú predstavu o tom, ako takéto cvičenia vyzerajú a čo môžete od DVD očakávať. Ste pripravení poriadne si zamakať?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER