Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: ako správne hladovať, metabolický výskum a nový Skill LAB v Nitre

Cez prázdniny sa zdá že máme viac práce ako cez rok. V Nitre od septembra otvárané nový Skill LAB s celodennou prevádzkou, čo je pre nás nový bod zlomu. Vytvárame nové štandardy v otázkach priestorov, prístupu, edukácie či technológií, ktoré zvýšia kvalitu poskytovaných tréningových služieb pre vás. Na čo sa môžete v novom gyme tešiť, vám prezradí článok. 

Ďalej intenzívne pracujeme na dokončení prvých 6-tich prototypov stoličky NESEDA, ktoré už od budúceho týždňa budú testovať prví vyvolení. Na pláne máme síce ešte mnoho dôležitých krokov ale zdá sa, že spustenie predpredaja naozaj nie je až tak ďaleko. Pri tejto príležitosti som si nenechal ujsť výzvu špeciálneho preliezania stoličky, ktorá je dnes vo svete veľmi populárna. Podarilo sa.

Ďalej veľmi intenzívne pracujeme aj na vylepšovaní aplikácii MET/FLEX, ktorú používajú už prvé centrá a kliniky. Pred nami je lekársky kongres v Čechách a keď všetko dobre dopadne, tak odprezentujeme aplikáciu MET/FLEX aj na Floride v USA počas konferencii o metabolických terapiách medzi vedeckou elitou zameranou na metabolické terapie či ketogénne stravovanie. Už sme v tejto veci komunikovali cez email s TOP expertmi a všetci reagovali veľmi pozitívne. Osobné stretnutie počas konferencie máme dohodnuté s prof. Dominikom D’Agostinom, Dr. Volekom, Dr. Seyfriedom a Beth Zupec Kania. Tieto stretnutia pre nás budú veľmi veľa znamenať a detaily zverejníme neskôr.

Aby toho nebolo málo, s aplikáciou MET/FLEX sme práve dokončili 3 mesačný metabolický výskum, ktorý sme realizovali na 20-tich adeptoch z Československa. Ich výsledky priebežne spracovávame a tie ktoré už máme, sú veľmi povzbudivé. Protokol ktorý títo adepti počas 3 mesačného výskumu používali, sme spracovali ako nás elektronický produkt (PDF). Sme presvedčení, že vďaka jeho používaniu aj vy môžete patriť k tým, ktorí sa pochvália fantastickými metabolickými, fyzickými či estetickými výsledkami už veľmi skoro. V tejto e-publikácii teóriu však nehľadajte, sú to samé praktické návody. 

S touto témou súvisí aj software planeat.sk (online aplikácia), v ktorom sme vytvorili špeciálnu šablónu na generovanie individuálnych jedálnych lístkov. Nie však hocijakých, ale podľa našich Zlatoš Family receptov s kompletnou nutričnou hodnotou. Tento software je dostupný pre trénerov a výživových poradcov a článok vám prezradí ďalšie detaily. Jeho mechanizmy sme použili pri tvorbe aj nášho Metabolického Protokolu.

A poslednou praktickou témou newslettra je čiastočné hladovanie a spôsoby, ako si z tejto veľmi dôležitej a zdravotne užitočnej procedúry urobiť užitočného pomocníka. V článku ale aj v podcaste sa dozviete omnoho viac. 

 

Úspešný štart do týždňa vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Novy Skill LAB s celodennou prevádzkou v Nitre od septembra 2016

Pridal Vlado dňa 29.08.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Vždy ste chceli navštevovať našu Skill LAB telocvičňu? Teraz budete mať o dôvod navyše. Od septembra 2016 obe Nitrianske telocvične, ktoré sme si doteraz prenajímali (UKF a SOŠ), už nebudeme viac používať. Sťahujeme sa do vlastných a veľkých priestorov. A nezaobišlo sa to ani bez inovácii, veď čítajte ďalej.

 

Najlepší jedálny lístok na mieru cez software?

Pridal Vlado dňa 29.08.2016 do Články o zdraví | 10 komentárov

Prvý krát v histórii našej práce sme použili špeciálny software, ktorý prináša nový štandard v otázkach tvorby jedálnych lístkov skutočne na mieru. Vložili sme do neho vlastné recepty, vlastné zásady práce s makroživinami a ich prerozdeľovaním v rámci jedál, ale to nie je všetko. Odteraz môžete tento software spolu s našou šablónou používať aj vy. Chcete vedieť viac?

 

Čiastočné / prerušované hladovanie: na čo je dobré a ako s ním začať?

Pridal Vlado dňa 17.08.2016 do Články o zdraví | 77 komentárov

Odpovedali sme na otázky ohľadom čiastočného hladovania pre český internetový fitness magazín aktin.cz a tak sa s vami o odpovede na otázky podelíme. Prečo sa ľudia začínajú viac zaujímať o čiastočné hladovanie? Aké má výhody i nevýhody? Tento stručný článok prepošlite svojim známym a priateľom na úvodné zoznámenie sa s problematikou.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER