Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako využiť svoj nekonečný potenciál

Ako lepšie využívať svoj potenciál? Prečo až 95% populácie nedokáže nájsť zmysel svojho života? Ako s tým súvisí výživa a zdravie? To sa dozviete z nášho článku pre vás.

Ďalej sa dozviete, ako môže jeden 57 ročný muž (tvrdo pracujúci na denné a nočné zmeny) zjesť 7kg Wellness Proteinu za 1,5 mesiaca a vyhrať všetky súťaže od majstrovstiev sveta až po Mr. Olympia v naturálnej kulturistike. 

Ďalej vám prezradíme ako urobiť zdravšiu dojčenskú výživu pre vaše dieťa a prezradíme čo zmysluplné môžete venovať svojim blízkym na blížiace sa sviatky.

Príjemný začiatok pracovného týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia

Koloman Tóth interview

Pridal Vlado dňa 25.11.2012 do Články o pohybe | 10 komentárov

Je možné, aby sa jeden špičkový naturálny kulturista pripravil do formy aj pomocou proteínu, ktorý nemá vysoké percento a dokonca obsahuje aj tuky? Ako to vôbec pri takej príprave na kulturistickú súťaž prebieha, nám prezradil absolútny majster sveta a držiteľ všemožných titulov Koloman Tóth.

 

Zdravá dojčenská výživa pre dieťa

Pridal Vlado dňa 21.11.2012 do Články o zdraví | 62 komentárov

Na trhu s dojčenskou výživou existuje množstvo náhrad materského mlieka, ktoré sa medzi sebou pretekajú v zložení o to, ktoré je plnohodnotnejšie. Nám sa nezdá ani jedna plnohodnotnejšia oproti materskému mlieku. Keď však už nebola iná voľba, urobili sme to po svojom. Chcete vedieť ako?

 

Ako využiť svoj nekonečný potenciál

Pridal Vlado dňa 06.12.2012 do Články o zdraví | 22 komentárov

Predstavte si, že máte v sebe počítač, ktorého výkon využívate ledva na 10%. A teraz si predstavte, že dokážete okolo seba vytvoriť také podmienky, že váš "počítač" začne automaticky pracovať pre váš prospech omnoho efektívnejšie. Možno sa vám podarí nájsť aj zmysel svojho života, ako na to?

 

Ako darovať niečo zmysluplné

Pridal Vlado dňa 01.12.2012 do Hlavné správy | 0 komentárov

Blížia sa koncoročné sviatky a mnohí z nás budú hľadať vhodné darčeky pre svojich blízkych. Možno hľadáte niečo naozaj užitočné a toto sa vám bude hodiť. Darujte svojim blízkym cenné vedomosti alebo zručnosti, ktoré zmenia ich život a zároveň naplnia vlastné predsavzatia. O čo ide?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER