Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako začať s výživným pohybom

Prečo by mal byť pohyb pre naše telo výživný? Ktoré pohyby sú pre naše telo vhodné a ktoré už degenerujúce? A prečo tradičný prístup cvičenia svalových partií prináša viac komplikácií ako osohu? V našom článku vás navedieme na dobrodružnú cestu vyšších pohybových štandardov, zaujímavých cvikov a pohybov, ktoré dodajú hodnotné “živiny” pre vaše kosti, kĺby, šľachy, úpony, fascie, svaly ale aj pre celý mozog.

Ďalej sme pre vás pripravili zaujímavý článok o 55-tich pravidlách uvedomelej spolupráce, ktoré sú síce jednoduché a ľahko sa o nich píše, ale veľmi ťažko sa aplikujú do praxe. Obzvlášť v dnešnej egoickej a povrchnej dobe. Ak sa vám to však podarí, ušetríte si nekonečné množstvo kognitívnej kapacity, ktorú môžete využiť na niečo užitočné... 

Príjemný zvyšok týždňa želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Ako začať s výživným pohybom

Pridal Vlado dňa 17.01.2017 do Články o pohybe | 32 komentárov

Prečo by mal byť pohyb pre naše telo výživný? Ktoré pohyby sú pre naše telo vhodné a ktoré už degenerujúce? A prečo tradičný prístup cvičenia svalových partií prináša viac komplikácií ako osohu? Vyberte si niektoré z týchto pohybových výziev ako celoživotný plán a naučte sa v každom veku nové pohyby. Tak dodáte hodnotné “živiny” pre svoje kosti, kĺby, šľachy, úpony, fascie i samotné svaly. 

 

Osvojte si 55 pravidiel pre lepšie medziľudské vzťahy

Pridal Vlado dňa 10.01.2017 do Články o zdraví | 4 komentáre

Nasledujúce pravidlá znejú jednoducho. Ľahko sa o nich hovorí alebo píše, ale omnoho ťažšie je už  s ich aplikáciou do praxe. Ak sa vám to však podarí, uvoľní sa vám enormné množstvo produktívnej kognitívnej kapacity, ktorú potom môžete použiť užitočnejším spôsobom a pre zlepšenie života svojho alebo ľudí, na ktorých vám najviac záleží. 90% ľudí s ich aplikáciou v praxi zlyhá, prečo?

 

Článok v časopise FORBES

Pridal Vlado dňa 24.01.2017 do Mediálne výstupy | 0 komentárov

V januárovom čísle časopisu FORBES vyšiel náš rozhovor. Dočítate sa v ňom prečo úspech začína zvnútra, prečo zdravé a výkonné telo nie je cieľ ale nástroj, ako cvičiť za no-extra-time, ako trénovať svoj metabolizmus, ktoré potraviny sú pre naše zdravie vhodné a ďalšie informácie v skratke na jednej dvojstrane. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER