Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: ako zlepšíť svoju postavu

Dobrý deň, ahojte.

Prvý newsletter, ktorý sme vám poslali minulý týždeň bol viac o skutočnej výžive a o praktickom stravovaní. Náš druhý newsletter bude venovaný pohybu a rôznym tréningovým metódam, ktoré sami používame. Aj nám pomáhajú stať sa lepšou verziou samých seba.

Ktoré svaly sú náš najcennejší majetok? Ako efektívne tvarovať brušné svalstvo? Ako správne strečingovať a čo najviac pomáha na chudnutie tukových zásob? To sa dozviete z nasledovných článkov. Želáme vám príjemné čítanie. Vlado a Tina.

Ako cvičiť brušné svalstvo (video)

Pridal Vlado dňa 04.08.2011 do Články o pohybe | 41 komentárov

Každý si želá mať "kocky" na bruchu. Možno dámy nemajú ambície ich mať tak výrazné ako páni, no každý z nás si želá mať brušné svalstvo viditeľné bez zbytočných tukových vankúšikov. Ak chcete vedieť ako to dosiahnuť čo najefektívnejšie, prečítajte si tento náš článok (+ video).

 

Svaly, ktoré vám zachránia život

Pridal Vlado dňa 04.08.2011 do Články o pohybe | 14 komentárov

Existuje skupina svalov, ktoré sú v otázkach športovej výkonnosti nesmierne dôležité. Dokonca tak veľmi, že ste iba natoľko silný, nakoľko sú silné práve tieto svaly. Lenže najdôležitejšia informácia, ktorú by ste mali vedieť je tá, že tieto svaly vám raz možno doslova zachránia život. O aké svaly ide?

 

Intervalový tréning - silná zbraň na tuky

Pridal Vlado dňa 04.08.2011 do Články o pohybe | 235 komentárov

Tento typ tréningu má "zázračné" účinky na vaše bunky a celú hormonálnu činnosť. Okrem toho do pohybu zapája tie najviac ochabnuté typy svalov, ktoré tak chronicky málo používame. Inšpirujte sa touto metódou tréningu, ktorá vám pomôže žiť plnohodnotnejší život.

 

Ako správne používať strečing (video)

Pridal Vlado dňa 17.08.2011 do Články o pohybe | 35 komentárov

Strečing je dobrá a užitočná vec, ktorá má ale jeden háčik. Ak ho nesprávne použijete, môžete si silový výkon aj rýchlosť svojich svalov znížiť aj o 30%. Zistite ako, kedy a prečo zaradiť strečing do svojho pohybového programu tak, aby ste z neho mali čo najväčší úžitok.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER