Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: aplikácia na meranie metabolizmu, výskum a nové podcasty

Od júna 2016 vstupujeme do úplne novej éry. Éry, v ktorej začíname zbierať a vyhodnocovať dáta o ľudskom tele pomocou exponenciálnych technológií. Považujeme to za nesmierne dôležitý krok. Po dvoch rokoch práce začíname s prvou technológiou (aplikáciou), ktorá vám umožní presne odmerať efektivitu svojho metabolizmu. Vďaka tomu budete vedieť, či fungujete v cukrovom alebo tukovom metabolizme. Medzi nimi je však 50 “odtieňov sivej” a vy by ste mali vedieť, aká je vaša aktuálna metabolická realita dnes.  Na pozadí našej aplikácie MET/FLEX pracujú databázy, algoritmy, vzorce a formy zobrazovania, ktoré využívajú surové dáta z medicínskych prístrojov určených na spiroergometriu. Touto aplikáciou pokladáme nový základný kameň našej práce a domnievame sa, že prinášame chýbajúci kúsok puzzle skladačky, pomocou ktorej je možné personalizáciu výživových, tréningových, suplementačných a iných protokolov posunúť do vyššieho levelu. Vďaka aplikácii MET/FLEX sme spustili aj náš prvý skromný výskum a výsledky vám zverejníme neskôr. 

Ďalej sme pre vás spustili Zlatoš Family Podcast (rádio), v ktorom sú nahraté už 4 prvé diely. V článku nižšie vás informujeme o tom, ako si odber podcastov aktivovať na svojom smart zariadení a mať tak vždy poruke nový diel, ktorý do podcastu vložíme. 

Experimentálne sme do nášho najdôležitejšieho článku vložili aj nové formáty zobrazenia (ePub, PDF, Mobi). Článok si tak môžete stiahnuť do svojho smart zariadenia a čítať v čase, keď nemôžete byť online. 

Medzi časom sme spracovali niekoľko fantastických recenzií do našej databázy kníh. Nová Zem, Flow, Taktne o tráviacom trakte či Biológia presvedčenia sú naozaj pútavé publikácie, ktoré by mohli zaujímať aj vás. V našom VIP členstve  sa dozviete viac podrobností ako ich získať. 

 

Dnes je piatok a my vám prajeme, aby ste strávili víkend podľa svojich najlepších predstáv, pohodu želajú:
Vlado, Tina a Amelia Zoe
-v-

Odmerajte efektivitu svojho metabolizmu

Pridal Vlado dňa 08.06.2016 do Články o zdraví | 20 komentárov

Metabolická flexibilita, metabolická realita, tukový metabolizmus alebo skóre metabolickej efektivity nie sú len abstraktné pojmy. Sú to metabolické javy, ktoré majú presný obsah a dokonca sú aj odmerateľné. A ako asi viete len to, čo sa dá odmerať, sa dá aj zlepšovať. Poznáte svoju metabolickú realitu?

 

Chcete čítať naše články v PDF alebo ePub formáte?

Pridal Vlado dňa 03.06.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Naše články si odteraz môžete okrem audio súboru stiahnuť aj v textovom formáte (PDF / ePUB) a prečítať kedykoľvek z vášho zariadenia (čítačky, smart zariadenia, iné). Túto službu vám prinášame v  spolupráci s vydavateľstvom Elist.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER