Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: augustové školenie, metabolická zóna a Žilinské centrum MetFlex

Pre veľký záujem sme sa rozhodli zopakovať naše školenie: Zdravé, funkčné a výkonné telo 2 aj v auguste (13-14). Čo všetko za jeden takýto magický víkend spoločne zažijeme, sa dozviete z nasledovného linku TU. V skratke: naučíme vás využívať potenciál svojho tela naplno cez priamy kontakt, názornú ukážku i osobný vzor. Na náš level poznania (ak s vami rezonuje), vám pomôžeme dostať sa v krátkom čase a za tento víkend pochopíte, aký je rozdiel medzi myslením a konaním, medzi informáciou a znalosťou.

Ďalej vás v našom poslednom článku oboznámime s veľmi dôležitou metabolickou zónou. Čo je to, prečo by ste sa mali o ňu zaujímať a čo dôležité vám prinesie do života, sa dozviete z nášho článku.

Okrem toho sme v Žiline otvárali a otestovali nové diagnostické centrum a boli svedkami zaujímavej diskusie Slovenských odborníkov. Ako to všetko dopadlo, sa dozviete z článkov.


Príjemný víkend plný oddychu vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

Metabolická zóna - prečo je dôležitá a ako sa do nej dostať?

Pridal Vlado dňa 20.07.2016 do Články o zdraví | 14 komentárov

Čo je to metabolická zóna, prečo by ste sa o ňu mali zaujímať a čo zaujímavé sa v nej s vašim metabolizmom začne diať? Ako sa do nej dostať a akú cenu za to budete musieť zaplatiť po časovej, znalostnej ale aj finančnej stránke? Podujali sme sa za vás urobiť náročný experiment a výsledky by vás mohli zaujímať.

 

Otestovali sme novo otvorené Centrum METFLEX v Žiline

Pridal Vlado dňa 13.07.2016 do Hlavné správy | 2 komentáre

Diagnostické centrum v Žiline, ktoré zastrešuje spoločnosť Kompava, ponúka veľmi užitočné služby, ktoré presahujú bežné štandardy iných diagnostických centier. V rámci nášho výskumu o metabolizme, je to pre nás veľmi užitočný partner. Prečo bude toto centrum užitočné aj pre vás?

 

Budú na Slovensku odborníci spolupracovať pre váš prospech?

Pridal Vlado dňa 24.06.2016 do Hlavné správy | 1 komentár

Dňa 5.6.2016 prišiel veľmi dôležitý email. Jeho autorom bol Michal Páleník a v obsahu správy je link na rozhovor s Doc. MUDr. Štefanom Korcom, CSc. Ten v rozhovore popisuje, ako nás zanedbaná prevencia bude v budúcnosti stáť veľmi veľa. Ako sa vás táto správa týka a čo sa stalo v diskusii s odborníkmi potom?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER