Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: bezplatná video prednáška (webinár) už túto nedeľu

Zdravíme vás priatelia. Už v túto nedeľu máme pre vás pripravený bezplatný webinár, v ktorom vám zhrnieme na živo niektoré dôležité informácie o tom, ako nastaviť svoju životosprávu tak, aby ste dosiahli svoje ciele. Možno sa pripravíte aj na prichádzajúce sviatky lepšie, ako po iné roky. A hlavným cieľom by mohlo byť budovanie trvalo udržateľnej životosprávy, kde vaše krásne, zdravé a funkčné telo nie je cieľ, ale nástroj na vašu duševnú sebarealizáciu. Viac detailov vám objasňuje aj náš posledný článku na blogu (nižšie). Popis toho, čo bude presne náplňou nášho nedeľného webinára nájdete na tomto linku:

https://www.ovladnisvojetelo.sk/webinar/ 

Rezervujte si svoje miesto prosím, registrácia je bezplatná. Ak by vás zaujímal záznam z posledného aprílového eventu Ovládni Svoje Telo, tak ten si môžete v pokoji pozrieť z nasledovného linku TU. Ešte rýchla informácia: zajtra o 15:00 v kníhkupectve Martinus na Obchodnej ulici v Bratislave, budeme krstiť našu knihu SUPERTELO. Pre 50-tich z vás, ktorí prídete osobne, dáme do ruky kupón, pomocou ktorého sa na náš januárový event Ovládni Svoje Telo budete môcť prihlásiť s 30 eurovou zľavou. 

Príjemný zvyšok týždňa želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Kedy sa končí optimalizácia životného štýlu

Pridal Vlado dňa 12.12.2017 do Články o zdraví | 11 komentárov

Má starostlivosť o ľudské telo nejaký konkrétny cieľ snaženia? Míľnik, ktorý keď dosiahneme máme to, po čom sme túžili a získali to ako odmenu? Aký má konečný zmysel starostlivosť o seba po mentálne, zdravotnej, estetickej, pohybovej  stránke? A je to čo získate cieľ alebo “len” nástrojom pre vašu plnohodnotnú sebarealizáciu v tomto živote?  

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER