Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: blížiace sa školenie, metabolické pojmy, video kurz 2 a aktuálne projekty

Predstavte si, že väčšinu poznatkov (know-how), ktoré sme pracne nadobúdali za posledné roky, by ste sa mohli naučiť za 2 špeciálne dni. Presne o tom je blížiace sa prémiové školenie (4-5. jún 2016), ktoré pre vás pripravujeme. A bonus? V cene školenia získate aj náš najdrahší produkt (DVD Zdravé, Funkčné a Výkonné Telo). Ako vám môže toto školenie pozitívne zmeniť život, sa dozviete TU.

Ďalej sme pre vás pripravili veľmi zaujímavý slovník metabolických pojmov, ktoré od teraz začneme na našom webe používať aj ako funkciu priamo v článkoch (na kliknutie). Vyberáme definície niektorých najzaujímavejších na preštudovanie:

Okrem toho sme pre vás pripravili nový edukačný video kurz (číslo dva), tentokrát o životospráve. Dozviete sa v ňom 5 základných princípov optimálnej životosprávy a pokiaľ sa vám bude žiadať nadobudnúť ešte viac prepracovaných poznatkov a návodov (recepty, vzorové režimy, cvičebné plány), môžete ich načerpať aj z nášho nového DVD.

Dňa 23.4.2016 sme prednášali na odbornej konferencii v Prahe. Z prednášky bude aj video záznam z ktorého zistíte, ako sme pokročili vo vývoji nekonečne dôležitej aplikácii MET/FLEX. O jej zmysle a fungovaní sa dozviete podrobnejšie informácie z tejto bezplatnej e-publikácie. Zároveň so spúšťaním tejto aplikácie MET/FLEX spúšťame aj prvý metabolický výskum, o ktorom vás budeme informovať už čoskoro. 

Posledné obdobie veľmi aktívne pracujeme na viacerých dôležitých projektoch naraz a trochu menej sme venovali energie edukačnej činnosti (blog, články, videá). Veríme ale, že hodnotu z našej práce budete môcť načerpať už čoskoro. Aktuálne pracujeme na týchto projektoch a v blízkej budúcnosti vám prinesieme reportáže z ich progresu:

Nie je toho málo, ale pri tom všetkom stíhame aspoň trochu zverejňovať krátke správy na nových instagram kanáloch, ktoré môžete od teraz sledovať a byť s nami v osobnejšom kontakte [1], [2], [3].

Zatiaľ vám prajeme príjemný zvyšok týždňa a dostatok času stráveného v činnostiach, ktoré vás napĺňajú potešením i radosťou. Pevné zdravie želajú:

Vlado, Tina a Amelia Zoe
-v-

 

Školenie Zdravé, Funkčné a Výkonné telo 2 - z teórie do praxe

Pridal Vlado dňa 03.05.2016 do Hlavné správy | 4 komentáre

Minulý rok 2015 sme v spolupráci s Mišom Duchoňom (Fitnessa) urobili sériu úspešných školení. Teraz sme sa rozhodli latku posunúť ešte o kúsok vyššie a zažiť to môžete spolu s nami 4-5. júna 2016 (víkend). Čo sa vo vašom živote zmení po skončení tohto školenia? 

 

Stiahnite si bezplatnú e-publikáciu o aplikácii MET/FLEX 1.0

Pridal Vlado dňa 03.05.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Čo je to aplikácia MET/FLEX a prečo je pre našu prácu tak veľmi dôležitá? Touto aplikáciou ukladáme nové základy pre naše odborné pôsobenie a zber vedeckých dát pre vedecké výskumy. Prečo by ste sa mali začať zaujímať o aplikáciu MET/FLEX aj vy?

 

Spoznajte nové metabolické pojmy v slovníku

Pridal Vlado dňa 03.05.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Už dlhšiu dobu máme na webe spustenú funkciu slovníka pojmov. Len nedávno sme však slovník naplnili dôležitými metabolickými pojmami, ktoré si môžete preštudovať hneď teraz. 

 

Sledujte edukačný video kurz číslo 2 o životospráve

Pridal Vlado dňa 03.05.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Získajte sumár našich aktuálnych poznatkov za rok 2015-2016. Náš krátky bezplatný video kurz vám pomôže získať prvé cenné informácie ako optimalizovať svoju životosprávu.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER