Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: budúcnosť našich projektov, podcast, školenie a neseda.

Ako rozmýšľame nad budúcnosťou? Kam investujeme svoju energiu, čas i prostriedky, ktoré získavame zo služby pre vás? To vám prezradíme v našom dôležitom článku (podcaste), v ktorom vysvetľujeme kam smerujeme a prečo filozofické postoje ako “biofilný” či “transhumanizmus” začínajú byť pre nás veľmi dôležité. 

Ďalej vám rozpovieme inšpirujúci príbeh Rada Cabúka v ktorom pochopíte, ako sa z profi kulturistu môže stať “vychudnutý” vlk. Rado v rozhovore opisuje svoj životný príbeh, postupnú zmenu postojov a jeho skúsenosti vám ušetria mnoho času i financií, ktoré by ste inak venovali ideálom, ktoré sú udržateľné len na pár minút v roku. 

V ďalšej dôležitej téme sa venujeme podnikaniu a manažovaniu svojich projektov. Michal Truban v podcast rozhovore opisuje svoje skúsenosti a naučí vás prečo nápad je tá najmenej cenná vec na podnikaní. Čo je dôležitejšie, vám rozpovie sám. Ak sa vám žiada vypočuť si všetky diely nášho podastu, tak sa registrujte na ich odber vo svojom iOS alebo Android zariadení

Nevieme ako vy, ale náš víkend bol plne pracovný a tréningový. Napríklad naše víkendové školenie Zdravé, Funkčné a Výkonné Telo dopadlo úplne fantasticky a uvažujeme nad tým, že túto formu kontaktu s vami rozšírime aj na celé Slovensko. Skupina ľudí, s ktorými naše školenia rezonujú, je naozaj fantastická. A my chceme byť v osobnom kontakte s ľuďmi ako ste vy, pretože potom spolupráca dáva všetkým jasný zmysel.

A neposledne sme progresovali aj vo vývoji stoličky Neseda a prvých 6 kusov v malosériovej výrobe začnú testovať prví vyvolení jednotlivci už v najbližších dňoch. Aktuálne náš čakajú ďalšie výzvy, ako odlaďovanie posledných detailov, nastavovanie veľkovýrobných procesov, predpredaj a ďalšie, o ktorých vás budeme priebežne informovať. 


Úspešný a uvedomelý štart do týždňa vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Kam smeruje budúcnosť Zlatoš Family projektov?

Pridal Vlado dňa 14.08.2016 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako rozmýšľame nad budúcnosťou? Ktorým projektom chceme venovať pozornosť, čas i vlastné financie, ktoré pochádzajú zo služby pre ľudí (čiže pre vás)? V nasledovnom podcaste vám prezradíme to, kam smeruje budúcnosť našich projektov. Možno nadobudnete pocit, že tieto projekty s vami natoľko rezonujú, že budete chcieť priložiť ruku k dielu, aby sa z našich myšlienok stala realita rýchlejšie, ako kedykoľvek pred tým.    

 

Fitness priemysel, prečo vás SKLAME a čo sa s tým dá robiť?

Pridal Vlado dňa 08.08.2016 do Články o zdraví | 4 komentáre

Ako sa môže stať z fitness nadšenca a kulturistu “vychudnutý vlk”, ktorý nasleduje low-carb, čiastočné hladovanie, funkčný tréning a ďalšie odporúčania, ktorých sme zástancami? Rado Cabúk bol 5 rokov svojho života vzorným produktom fitness priemyslu a profesionálne súťažil v kulturistike. Prečo zmenil svoje životné smerovanie?

 

Ako podnikať a zvládať svoje projekty?

Pridal Vlado dňa 09.08.2016 do Články o zdraví | 0 komentárov

Nasledovný podcast rozhovor s Michalom Trubanom vám pomôže pozrieť sa na vlastné nápady a projekty cez triezvejšie “okuliare”. Čo ak vás nápad je na tom to najmenej cenné? Vypočujte si a uvidíte. Pri tejto téme vám ponúkame aj náš ďalší podcast rozhovor, tentokrát s Dušanom Plichtom. V rozhovore opisujeme to, ako projekty, prácu, podnikanie i rodinu riešime my. 

 

Vypočujte si prvých 14 dielov nášho podcastu

Pridal Vlado dňa 02.08.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Od spustenia nášho podcastu prešli 2 mesiace a už sme pre vás stihli pripraviť prvých 14 dielov. Tieto audio súbory si môžete vypočuť na cestách alebo v inom neproduktívnom čase, ktorý si môžete spríjemniť našimi článkami či myšlienkami. V nasledovnom poste získate prehľad o čom bolo uplynulých 14 dielov.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER