Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Budujte si vlastné vnútorné bohatstvo

"Byť bohatý" je pojem, ktorý si každý z nás vysvetľuje po svojom. Nie každý však chápe, že byť bohatý sa dá byť aj inak ako len materiálne a finančne. Prečítajte si náš článok k tejto téme, v ktorom nájdete aj malé prekvapenie.

Ďalej vás možno bude zaujímať informácia o tom, že sme spustili predaj rybieho oleja. Téma omega-3 mastných kyselín sa dokonca v nie moc pozitívnom svetle objavila aj v televíznych správach a v našom článku sa dozviete, ako to v skutočnosti je.

Povieme si niečo aj o GMO problematike, kde v interview s mladým expertom Martinom Chudým sme diskutovali o tom, aké riziká GMO potraviny prinášajú. A na záver vám ukážeme návod, ako si pripraviť grécku omeletu šampiónov.

Dobrú chuť a príjemný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Budujte si vlastné vnútorné bohatstvo

Pridal Vlado dňa 22.07.2013 do Články o zdraví | 15 komentárov

Nasledovný motivačný článok je trochu zlomový v súvislostiach s tým, čo robíme. Vďaka týmto oblastiam bohatstva pochopíte, čo všetko človek potrebuje na to, aby sa mohol cítiť šťastný aj bohatý. Začítajte sa do motivačného článku, v ktorom sme pre vás pripravili aj malé prekvapenie.

 

Dávajte si pozor na GMO - Martin Chudý

Pridal Vlado dňa 10.07.2013 do Články o zdraví | 50 komentárov

Nasledovný človek mi osobne za roky 2006 až 2011 položil azda najviac otázok na svete. Verím, že aj vďaka tomu sa za posledné roky z neho stal skutočný odborník, ktorý svojimi poznatkami pomáha ďalším ľuďom. Kto je Martin Chudý a čomu sa venuje vám prezradíme v našom interview.

 

Urobte si doma grécku omeletu šampiónov

Pridal Vlado dňa 05.07.2013 do Články o zdraví | 8 komentárov

Nasledovný recept sme prevzali z našej najnovšej kuchárskej knihy Svetové recepty. Túto kuchársku knihu sme pripravili v spolupráci s prvým lektorom varenia, ktorého sme vyškolili my. Zistite ako si z vajíčok môžete pripraviť veľmi chutné, zdravé a plnohodnotné jedlo.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER