Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Budujte si vlastnú knižnicu

Viete prečo je dôležité budovať si vlastnú knižnicu? Čítanie kníh je nie len zručnosť, ale aj celoživotný postoj. Zistite ako vám knihy môžu zmeniť život k lepšiemu. Ďalej si spolu upečieme cuketový koláč z Wellness Proteinu, v krátkosti zistíte ako dopadla naša sezóna v beach volejbale a na záver si môžete pozrieť našu 80 minútovú prednášku, v ktorej vám čiastočne sumarizujeme poznatky z nášho celého blogu.

Príjemný začiatok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Záver sezóny v Beach Volley Akadémii

Pridal Vlado dňa 30.08.2013 do Hlavné správy | 0 komentárov

Turnaj o letný titul King and Queen of the Beach 2013 v beach volejbalovej akadémii už máme úspešne za sebou. Ak chcete vedieť, kto získal svoj tromf tento rok, čítajte ďalej a dozviete sa aj iné zákulisné informácie. Výsledková listina je samé prekvapenie.

 

Čo dnes zješ, zajtra si oblečieš (prednáška)

Pridal Vlado dňa 08.09.2013 do Články o zdraví | 12 komentárov

Toto je veta, ktorou sme začínali našu prednášku na avizovanom seminári u Andyho Winsona v Bratislave. Aké informácie sme na prednáške prezentovali, sa dozviete z nasledovného videa. Získajte malú sumarizáciu myšlienok z nášho celého blogu v 80-tich minútach.

 

Cuketový koláč z Wellness Proteinu?

Pridal Vlado dňa 27.08.2013 do Články o zdraví | 11 komentárov

Aj my sme sa čudovali, keď sme po prvý krát počuli o tejto zvláštnej kombinácii od našej čitateľky. Nakoniec, keď sme recept vyskúšali, tak výsledok nás príjemne prekvapil. Zistite ako sa dá urobiť z cukety, ďalších ingrediencií a Wellness Proteinu chutný cuketový koláč.

 

Budujte si vlastnú knižnicu

Pridal Vlado dňa 25.08.2013 do Články o zdraví | 30 komentárov

Často sa nás pýtate aké knihy čítame a tak sme k tejto téme pripravili článok. V nasledovnom riadkoch vám prezradíme, aké myšlienky formujú našu prácu i myslenie a ktoré knihy radi čítame. Ak chcete vedieť čo čítame a tiež aj to, ako vám knihy môžu zmeniť život, tak potom pozorne čítajte ďalej.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER