Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Budujte zdravé, funkčné a výkonné telo aj v roku 2016

Mať zdravé, funkčné, výkonné (ako bonus aj estetické) telo, si želá úplne každý z nás. Naše telo je filter (najmä pre dámy), cez ktorý vnímame naše emócie, zážitky i kvalitu celého života. Preto má zmysel venovať mu zvýšenú pozornosť minimálne dovtedy, dokedy sa nám nepodarí vytvoriť si najlepší možný manuál na ovládanie svojho tela. Návodom ako si ho zhotoviť, sa zaoberáme počas 10-tich hodín edukačného materiálu v našom novom DVD.

Keď už pracujete aj na svojej kondícii, nie je od veci pokúšať sa ju doslova vybojovať zápasením. Po takom náročnom tréningu by niekedy nebolo od veci zastaviť sa aj v reštaurácii, v ktorej by varili kvalitné Zlatoš Family menu podľa nášho návodu. Taká reštaurácia je zatiaľ žiaľ iba v Nitre a pokiaľ by ste vedeli o niekom, kto by vo svojej reštaurácii chcel variť aj pre vás také zdravé menu, dajte im info o našom projekte.  

Ak máte chuť na ďalšie výživné informácie, určite by ste si nemali nechať ujsť video záznam z Brnenskej odbornej konferencie, no a na záver vám prajeme do nového roka 2016 úspech, ktorého plne zodpovedným strojcom budete len vy sami. 

Príjemný týždeň vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

Budujte zdravé, funkčné a výkonné telo

Pridal Vlado dňa 19.01.2016 do Články o pohybe | 17 komentárov

Prečo zdravé, funkčné a výkonné telo vám z neba samé nespadne? Prečo viacej výživných informácií sa už študovať neoplatí? Prečo nastal najvyšší čas začať všetko čo ste sa doteraz naučili aplikovať do praxe? Čítajte ďalej a dozviete sa aj ako na to.

 

Sledujte prednášku z Brnenskej konferencie

Pridal Vlado dňa 18.01.2016 do Články o zdraví | 0 komentárov

Dňa 21.11.2015 sa Brne uskutočnila odborná konferencia o nových výživových smeroch a pokrokoch vo výžive športovca. V nasledovnom článku vám ponúkame 80 minútový video záznam z mojej prednášky. 

 

Vybojujte si lepšiu metabolickú kondíciu zápasením

Pridal Vlado dňa 31.12.2015 do Články o pohybe | 8 komentárov

Pýtate sa prečo robiť tak agresívny šport akým je zápasenie? Dá sa robiť tento šport vôbec bezpečne? Aké výhody vám poskytne zápasenie z kolien a prečo by ho mali do svojho tréningu zaradiť dokonca aj ženy? Nasledovný článok s názorným videom vám prezradí viac.

 

Do nového roka 2016 želáme zaslúžený úspech

Pridal Vlado dňa 04.01.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Ako naši čitatelia a študenti určite poznáte príslovie, že nikdy nedostanete to, čo si zaslúžite, ale iba to, čo si poctivo a zodpovedne odkomunikujete. Do nového roka vám všetkým prajeme úspech v mnohých oblastiach, ktorý bude výsledkom vášho neutíchajúceho zamerania sa najmä na tie podstatné veci. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER