Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Čím viac lekárov, tým väčšia úmrtnosť

Podľa doktora Roberta Mendelsohna by sa vraj s lekármi všeobecne malo zaobchádzať s približne rovnakou mierou dôvery, ako s predajcom ojazdených automobilov. Dokonca je vraj pravdepodobnejšie, že menšiu chybovosť vo svojej práci má už aj ten posledný automechanik, ktorému by ste svoje auto aj tak nedali opraviť. Odkiaľ sa i naďalej berie toľká prehnaná dôvera v lekárov, sa dozviete z nášho článku.

Okrem toho zistíte šokujúcu (asi potešujúcu) správu, že vyprážaný bravčový rezeň alebo syr je ďaleko menšia cesta zla, ako keď si dnes na obed dáte cestoviny. Ďalej si môžete pozrieť ako sme postúpili v príprave cvičebnej aplikácie, ktorá vám pomôže vyformovať "kocky" na bruchu (video trailer).

A na záver tu máme pre vás zaujímavé denné tipy na 250 pracovných dní v roku, nad ktorými sme strávili viac ako 100 hodín práce. Každý deň tak získate zaujímavé praktické informácie z rôznych oblastí životosprávy, ktoré vám pomôžu stať sa lepšou verziou samého seba krok za krokom.

Príjemný týždeň vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Čím viac niektorých lekárov, tým väčšia úmrtnosť

Pridal Vlado dňa 27.02.2012 do Články o zdraví | 7 komentárov

Uvedomujeme si, že nasledujúci článok môže spôsobiť vážne rozruchy a možno aj kontroverzné reakcie. Musíme podotknúť, že informácie sme si nevymysleli ale prevzali z uvedených zdrojov. Aj vy patríte k ľuďom ktorí majú prehnanú dôveru v účinnosť zdravotnej starostlivosti?

 

Prečo jesť radšej vyprážaný rezeň a syr

Pridal Vlado dňa 05.03.2012 do Články o zdraví | 38 komentárov

Tieto dve nostalgické jedlá známe z režimov z minulého storočia sú dnes v ponuke už takmer na smiech. Okrem toho sú považované za vyslovene nezdravé. Paradoxne sú omnoho zdravšie ako cestoviny, ktoré ste si dnes namiesto nich dopriali. Ako je to možné?

 

Video teaser pre aplikáciu iCore & ABS

Pridal Vlado dňa 27.02.2012 do Hlavné správy | 13 komentárov

Nedávno sme vám prezradili, že pracujeme na cvičebnej aplikácii pre svaly brucha a telesného jadra. Teraz máte po prvýkrát možnosť vidieť krátky zostrih vybraných cvikov a zistiť kedy aplikáciu plánujeme spustiť v Apple Store.

 

Spustili sme užitočné tipy na každý deň

Pridal Vlado dňa 05.03.2012 do Hlavné správy | 14 komentárov

Predstavte si, že každý pracovný deň v roku môžete od dnes dostávať rýchlo "stráviteľné" a hlavne praktické denné tipy. Tie vám môžu v správny čas prihrať zaujímavé informácie z rôznych oblastí životosprávy. O aké oblasti ide?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER