Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Dajte si záväzok priamo pred nami osobne pre úspech v roku 2018

Má zmysel dávať si každý rok nejaké predsavzatia? Veď prvý januárový deň je úplne rovnaký ako ostatné dni v roku. A čo tak namiesto vytvárania si nových záväzkov alebo cieľov dotiahnuť do konca tie, ktoré ste si už dávno predsavzali? 

Ak svoj chtíč ZMENY a osobného ZÁVÄZKU chcete spustiť NAPLNO, už za pár dní máte jedinečnú možnosť stretnúť sa s nami OSOBNE. Na celodennom evente OVLÁDNI SVOJE TELO, ktorý sa koná v SOBOTU dňa 27.1. 2018, Hotel DEVÍN Bratislava. Prídite svoje rozhodnutia s nami prediskutovať, kde okrem iného získate ucelené informácie, pomocou ktorých môžete robiť kvalifikované rozhodnutia po celý rok. A ako inteligentní ľudia veľmi dobre viete, že prijímať a študovať viac informácií nie je vždy cesta úspechu. Práve naopak, v dnešnej informačnej toxicite je vhodné objem prijímaných informácií eliminovať a systematicky získavať iba tie, ktoré sú ihneď aplikovateľné do praxe. Pripájame niekoľko inšpirácií, ktoré s našim eventom súvisia:

A mnoho ďalších podobných inšpirácií, ktoré spoločne zažijeme na jednodňovom evente 27.1. v Hotel Devín Bratislava od 9:00 do 17:00. Ďakujeme vám, že ste s nami a že Vám záleží na tom, v akom tele prežívate svoj život. Buďte tou zmenou, ktorú chcete vidieť okolo seba.

PS: príjemné prekvapenie vás pri kúpe lístkov bude čakať, ak do položky “zľavový kód” napíšete heslo: SUPERTELO. Získate zľavu do výšky 30 eur ale táto ponuka nebude trvať dlho, tak ak váhate, rýchlo ju využite. Tešíme sa na osobné stretnutie s vami už čoskoro:

https://www.ovladnisvojetelo.sk 

 


Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER