Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Existuje ideál ženskej telesnej krásy?

Ženská krása v otázkach tvarov tela, je veľmi citlivá téma. Ženy cez svoje telo a to, ako vyzerajú, filtrujú celý svoj vonkajší i vnútorný svet. Najmä naša spoločnosť vytvára na ženy veľký tlak a to ovplyvňuje nie len jej emočný život, ale jej celkovú kvalitu života. Ale nie len jej život, ale aj ľudí v jej tesnej blízkosti (partner, deti, rodina). Najčastejšie problém vzniká vtedy, ak si žena vyberá taký ideál krásy, ktorý jej štruktúra tela nikdy neumožní. Ak tento článok čo i len trochu pozmení k lepšiemu pohľad na ideál ženskej telesnej krásy, tak splnil svoj účel. 


Z rýchlej inšpirácie vyberáme:

 

Príjemný zvyšok týždňa vám prajeme priatelia
-v-

Existuje ideál ženskej telesnej krásy?

Pridal Vlado dňa 31.08.2020 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ženská krása v otázkach tvarov tela, je veľmi citlivá téma. Ženy cez svoje telo a to, ako vyzerajú, filtrujú celý svoj vonkajší i vnútorný svet. Najmä naša spoločnosť vytvára na ženy veľký tlak a to ovplyvňuje nie len jej emočný život, ale jej celkovú kvalitu života. Ale nie len jej život, ale aj ľudí v jej tesnej blízkosti (partner, deti, rodina). Najčastejšie problém vzniká vtedy, ak si žena vyberá taký ideál krásy, ktorý jej štruktúra tela nikdy neumožní. To je základ pre celoživotnú depresiu, ktorej sa dá predchádzať jednoducho: sebapoznaním a reinterpretáciou ideálu krásy. Pochopením tohto článku si milé dámy položíte základný kameň sebapoznania, duševného a emočného zdravia i optimálnej telesnej krásy. 

 

Nástroje silného zdravia: hlad a funkčné jedlo?

Pridal Vlado dňa 15.09.2020 do Články o zdraví | 2 komentáre

Aký máte pocit po tom, čo ste si prečítali nadpis? Cítite, že pôjde o narušenie vašej komfortnej zóny? Väčšinou majú ľudia až panický strach z toho, že budú pociťovať hlad, ak budú chcieť chudnúť alebo zlepšovať svoje zdravie. Veď kto to kedy videl, aby sme boli o hlade! Ani naše mamy a starí rodičia to nikdy neodporúčajú, práve naopak. Na spoločnom obede do nás natlačia, čo sa zmestí, a neváhajú použiť ani citové vydieranie, ak im odvrávame. aPravdou však je, že hlad je náš veľký pomocník a priateľ. Benefity, ktoré prináša hlad alebo čiastočné hladovanie, sú také prospešné pre naše telo, pre náš metabolizmus a pre našu hormonálnu sústavu, že by bolo veľkou chybou nezaradiť hlad medzi nástroje, ktoré optimalizujú naše zdravie.  Ako na to sa dozvedáte v článku.

 

Ako sa naučiť ovládať svoj strach?

Pridal Vlado dňa 30.08.2020 do Články o zdraví | 0 komentárov

Strach je nepochybne silná emócia, ktorú asi nikto nemá ktovieako rád. Cítiť strach je však ľudské, mať obavy je prirodzená ochrana organizmu pred ohrozením. Keď viete, že strach existuje, môžete s ním niečo urobiť, prípadne ho môžete použiť vo svoj prospech. V súvislosti s témou výživy môžete mať strach zo zmeny, môžete sa obávať, že si budete musieť odoprieť obľúbené jedlá a že nebudete mať dostatok vôle, aby ste vytrvali. Môžete sa obávať, že zlyháte. To všetko je, samozrejme, namieste a je to prirodzené. Je oveľa lepšie urobiť tri kroky dopredu a jeden späť, ako celý život stáť na mieste a pozorovať, ako všetko naberá klesajúcu tendenciu. Neobávajte sa zlyhania, je súčasťou vašej cesty. Aj odvážni ľudia sa mnohých vecí v živote boja, ale napriek strachu sa naučili konať. Naučte sa to aj vy.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER