Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Fyzická zdatnosť nie je voľba

Dnes už ľudia dávno zabudli na to, že byť fyzicky zdatný nie je voľba, ale povinnosť. Povinnosť nie len voči sebe, ale aj voči svojim blízkym a k celej spoločnosti. Ak chcete vedieť pravdu prečo ešte poriadne necvičíte, prečítajte si náš článok.

V ďalšom článku sa dozviete zaujímavosti o tom ako začína životný úspech a zistíte aj to, na čom zaujímavom práve pracujeme. No a nie len pre mladých sme pripravili nový motivačný video seriál s názvom Daily FORCE, ktorého prvých 5 častí si môžete pozrieť už dnes.

Príjemný víkend želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Ako začína životný úspech

Pridal Vlado dňa 15.02.2012 do Články o zdraví | 5 komentárov

Každý z nás sa na tento svet dostal ako magicky výkonný počítač, od ktorého sa stratil návod na použitie. Ak manuál pre vás nenašli vaši rodičia, budete ho musieť pohľadať sami. Inak svoj potenciál pravdepodobne nenaplníte. Nasledovný článok vám aspoň trochu priblíži to, kde začať.

 

Fyzická zdatnosť nie je voľba ale povinnosť

Pridal Vlado dňa 24.02.2012 do Články o pohybe | 13 komentárov

Dnes už ľudia dávno zabudli na to, že byť fyzicky zdatný nie je voľba, ale povinnosť. Povinnosť nie len voči sebe, ale aj voči svojim blízkym a k celej spoločnosti. Prestaňte sa vyhovárať na nedostatok času, zdravotné problémy a iné ťažkosti. Chcete vedieť pravdu prečo ešte necvičíte?

 

Nový seriál Daily FORCE (1 - 5 video)

Pridal Vlado dňa 23.02.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Sľúbili sme vám nový seriál, ktorý bude zdrojom inšpirácie pre väčší počet ľudí na Slovensku. Na to, aby ste natrénovali tieto výkony nepotrebujete žiadne špeciálne náradia, náčinia, vlastne okrem pevnej vôle a chute na sebe makať nič iné. Akými videami štartujeme tento nový seriál?

 

Pracujeme na ideálnom proteíne

Pridal Vlado dňa 15.02.2012 do Hlavné správy | 26 komentárov

Konečne sme sa dopracovali k tomu, že môžeme ovplyvniť zloženia produktov, ktoré sami konzumujeme a odporúčame aj našim známym, či klientom. Tento krát pracujeme na zložení proteínu pre spoločnosť Kompava. Čo zaujímavé môžete očakávať?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER