Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Historický moment: stolička NESEDA a predpredaj

Už to budú takmer 2 roky, kedy od vzniku nápadu sme prešli dlhou vyčerpávajúcou cestou vývoja stoličky NESEDA. Dostali sme sa do fázy predpredaja prvých veľkovýrobných 100 kusov. Nebude to hocijakých 100 kusov, ale takých, ktoré budú očíslované (#1-100) a podpísané mnou a Mišom Trubanom. Ak by sa vám tieto prvé exkluzívne stoličky NESEDA neušli, nezúfajte. Budeme ich samozrejme vyrábať vo veľkom naďalej. No ak sa NESEDA stane svetovým fenoménom, tieto prvé budú mať zberateľskú hodnotu. V článku vysvetľujeme ďalšie detaily, predpredaj začal TU.

Ďalej pre vás máme pripravené jednodňové školenie o výživnom pohybe, ktoré sa uskutoční dňa 25.6. (nedeľa) v Nitre (Skill LABe) a v priloženom článku vám rozpovieme všetky dôležité súvislosti čo je to “výživný” pohyb, aký je rozdiel medzi tréningom svalov a štruktúry a mnohé ďalšie zaujímavosti. Školenie organizujeme s naším dlhoročným parťákom Mišom Duchoňom a video pozvánku si môžete pozrieť TU

V Bratislavskom Skill LABe sa konečne po dlhých rokoch chystajú dôležité zmeny. Posledné 2-3 roky hľadania väčších priestorov sa to podarilo vyriešiť inak. Na škole (adrese) kde sme dnes, sa budeme môcť rozšíriť o nové tréningové priestory a k malej gymnastickej telocvični (zóna 1) ktorú máme dnes, budeme môcť vybaviť potrebnými náradiami a náčiniami aj:

Spolu to bude cez 1000m štvorcových, na ktorých vám od septembra tohto roka plánujeme poskytovať nové spektrum výživných pohybových programov, špecializované akrobatické, parkourové a freerun tréningy, workout a movement tréningy. Nie je vylúčené, že budeme poskytovať aj tradičné kardio či kruhové tréningy (nie len) pre staršiu generáciu. O ďalších krokoch vás budeme priebežne informovať. 

Dodám, že okrem iných partnerov, nám do telocvične v Bratislave bude dodávať rôzne hrazdy a konštrukcie na mieru náš kamarát Ondrej Slivko (Fitron). Ten pre nás pripravoval na mieru aj špičkovú preliezku v Nitrianskom Skill LABe. Ondrej je z východu, ale takú dostupnú a excelentnú kvalitu nájdete len ojedinele. Najcennejší je Ondrejov prístup k zákazníkom, k práci, jeho proaktívnosť a promptnosť, takže ak potrebujete kvalitne vybaviť svoju domácnosť hrazdami, alebo gym preliezkami, Ondrej je na to najsprávnejšia osoba. Vrelo odporúčame…

Želáme vám príjemný slnečný víkend a tešíme sa na osobné stretnutia s vami:

Vlado, Tina a Amelia Zoe

-v-

Stolička NESEDA a historický moment

Pridal Vlado dňa 01.06.2017 do Články o pohybe | 13 komentárov

Tieto dni sú výnimočné. So stoličkou NESEDA sme spustili predpredaj prvých 100 exkluzívnych kusov, ktoré majú špeciálnu nálepku s našim podpisom. Ak sa jedného dňa stane stolička NESEDA medzinárodný fenomén, tieto prvé kusy budú mať zberateľskú hodnotu. Spoznajte sa so stoličkou, ktorá váš životný štýl obohatí o nový rozmer pohybovej výživy. Zmeňte spolu s nami degeneratívnu kultúru sedavej práce k lepšej a zdravšej. We Keep Moving While Working. A čo vy?

 

Ako budovať pohybové základy (+workshop)

Pridal Vlado dňa 29.05.2017 do Články o pohybe | 29 komentárov

Prečo k zdravému životu potrebujeme pohyb? Čo sú to pohybové základy a ako vyzerá výživný pohyb? Aký je rozdiel medzi pohybovým generalistom a špecialistom? Aké nastavenie kostry, kĺbov a fascií potrebujete mať, aby ste sa stali dobrým moverom (pohyberom) a nie všeobecne rozšíreným krémešom (Homer Simpson)? Na to si odpovedáme v tomto článku, na konci ktoré sa stretneme (možno) aj osobne

 

Myšlienky o výživnom pohybe na Instagrame

Pridal Vlado dňa 26.04.2017 do Články o pohybe | 0 komentárov

Už dlhšiu dobu postujem na Instagram krátke videá a fotky na tému POHYB. Sľubujem že v blízkej budúcnosti sa viac zameriam na písanie článkov na túto tému, lebo si to žiadate. V tomto článku si môžete preštudovať najdôležitejšie i najvýživnejšie myšlienky o pohybe, ktoré som publikoval doteraz na Instagrame do apríla 2017. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER