Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Informácie o projektoch, ktoré by ste nemali zmeškať

Výsledok úsilia, ktoré sme generovali za posledného pól roka vo viacerých oblastiach, konečne prinieslo svoje ovocie. Prinášame vám dôležité informácie o našich projektoch, ktoré by vás mohli zaujímať:

1. e-Publikácia ŽIVOTOSPRÁVA: predpredaj za polovičnú cenu (45 eur) sme spustili 18.10.2013. Oficiálny predaj za plnú cenu (90 eur) sme spustili 28.10.2013. Ak ste patrili medzi našich zákazníkov v predpredaji a nezačali čítať zakúpenú e-knihu, môžete tak urobiť hneď teraz. Ak je stav vašej objednávky "zaplatená", tak v sekcii "na stiahnutie" máte k dispozícii svoju elektronickú verziu publikácie ŽIVOTOSPRÁVA. Ak ste už platili ale stav vašej objednávky sa nezmenil, prosím kontaktujte nás. V týchto dňoch (od 1.11 - 3.11.2013) má Tatra Banka odstavené všetky funkcie súvisiace s platbami a internet bankingom.

2. Tlačená verzia publikácia ŽIVOTOSPRÁVA: pre všetkých z vás, ktorí ste si publikáciu už zakúpili (či už v predpredaji alebo za plnú cenu), máme k dispozícii zaujímavú ponuku. V spolupráci s našim vydavateľom pripravíme limitovanú ponuku tlačenej verzie tejto knihy v 50 kusovom náklade. Emailom vám pošleme kupón, pomocou ktorého si u nášho vydavateľa budete môcť kúpiť tlačenú verziu publikácie ŽIVOTOSPRÁVA za zvýhodnenú cenu (30 eur). Táto ponuka však neplatí pre tých, ktorí si publikáciu ešte vôbec nezakúpili.

3. ePub verzia publikácie ŽIVOTOSPRÁVA + tlačená verzia (v jednom balíku): v ďalšom kole pre všetkých z vás, ktorí ste si publikáciu ešte nezakúpili, pripravujeme s našim vydavateľom ďalšiu zaujímavú ponuku. K dispozícii bude ePub verzia knihy spolu s 50-timi kusmi tlačenej verzie publikácie ŽIVOTOSPRÁVA za zvýhodnenú cenu 110 eur. Za sumu 110 eur teda získate ePub aj jeden výtlačok publikácie. Po vypredaní 50-tich kusov tlačenej verzie publikácie, bude predaj pokračovať už len v ePub a iBook verzii u nášho vydavateľa a u nás v PDF formáte. V prípade zvýšeného záujmu o tlačené verzie publikácie pouvažujeme nad ďalšou dotlačou. 

4. Wellness BAR tyčinky v predaji: v týchto dňoch sme spustili aj predaj Wellness BAR tyčiniek, ktoré sme usilovne vyvíjali v spolupráci s Kompavou posledné mesiace. Tyčinky sú k dispozícii v našom internetovom obchode a u nás si môžete zakúpiť 7ks tyčiniek naraz, alebo aj celý kartón (21ks). 

5. Bioeshop.sk inovácia dizajnu a systému: ako poslednú novinku máme systémovú zmenu, ktorú sme vytvárali taktiež posledné mesiace s našim programátorom. Implementovali sme internetový obchod bioeshop.sk do našej webovej stránky vladozlatos.com. To pre vás znamená najmä to, že s tými istými prihlasovacími údajmi, sa prihlásite na obe webové stránky. Podrobné informácie pre vás prinášame v samostatnom článku. 

Ďakujeme vám za váš čas a želáme príjemný víkend

Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Inovovali sme náš obchod bioeshop.sk

Pridal Vlado dňa 01.11.2013 do Hlavné správy | 3 komentáre

Už dlhé roky sme používali starý operačný systém v našom internetovom obchode bioeshop.sk. Nastal čas, aby sme ho inovovali a vám v tomto článku prinášame dôležité informácie o zmenách. Ak patríte medzi našich zákazníkov, ktorí náš internetový obchod využívajú, čítajte prosím ďalej.

 

Wellness BAR tyčinky už v predaji

Pridal Vlado dňa 30.10.2013 do Hlavné správy | 18 komentárov

Táto proteínovo - tuková tyčinka s probiotickou vlákninou je jediná svojho druhu na trhu. Predstavujeme vám ďalší produkt z radu WELLNESS, ktorý sme v spolupráci s Kompavou vytvorili pod našou značkou Zlatoš Family RULEZ. Čítajte ďalej na čo sa môžete od dnes tešiť.

 

Predpredaj publikácie ŽIVOTOSPRÁVA spustený

Pridal Vlado dňa 23.10.2013 do Hlavné správy | 31 komentárov

Ešte nezačal ani oficiálny predpredaj a už sme zaznamenali rekordný záujem o našu publikáciu. V nasledovnom článku sa dozviete to, v akých formátoch bude publikácia dostupná a tiež aj to, kedy bude dostupná. Ak si chcete si vytvoriť vlastný systém životosprávy pomocou nášho KNOW-HOW čítajte ďalej.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER