Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Inšpirácia do nového roka 2015

Zodpovednosť za svoj vlastný život. Naučiť sa postarať najprv o seba (svoje telo, myseľ, ducha) a potom aj o svoju rodinu. Naučiť sa podnikať a čestne presadiť. Presvedčiť o svojich kvalitách na spravodlivom trhu a nebyť ovcou ale radšej vodcom. To všetko sú proaktívne postoje, ktoré vedú k zodpovednému a úspešnému životu. A toto sú myšlienky, ktorými vás chceme obdariť tesne pred začiatkom nového roka, aby ste si mohli tvoriť lepšie i zodpovednejšie predsavzatia. A veríme, že vás budú inšpirovať aj naše posledné štyri články z blogu, ktorými uzatvárame rok 2014.

Staňte sa lepšou verziou samého seba aj v roku 2015. To vám úprimne želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Investujte do jedla. Investujete do seba. Koľko je dosť?

Pridal Vlado dňa 30.12.2014 do Články o zdraví | 92 komentárov

Kto dnes zastáva postoj, že zdravie je komodita, do ktorého je potrebné investovať? Tak ako vzdelávanie si vyžaduje investíciu do výživných kníh, tak aj zdravie potrebuje investíciu (okrem iného) do kvalitného jedla. Aký účet sme za jedlo zaplatili v tomto roku my?

 

Odstráňte svoju metabolickú negramotnosť

Pridal Vlado dňa 28.11.2014 do Články o zdraví | 70 komentárov

Ako odmerať výšku svojho tukového metabolizmu? A keď ho už odmeriame, aké ďalšie kroky môžeme podniknúť na zlepšenie jeho efektivity? Čítajte dôležitý praktický článok, ktorý vás posunie z metabolickej negramotnosti do metabolickej flexibility (len za 12 mesiacov?). 

 

Podnikajte s vlastnou webovou stránkou

Pridal Vlado dňa 17.11.2014 do Články o zdraví | 9 komentárov

Prečo sa oplatí do svojej webovej stránky investovať čas i peniaze?  Aké stratégie by ste mohli zvoliť na to, aby ste sa vo svojom podnikaní posunuli vpred? Na tieto a mnohé ďalšie otázky odpovedáme vo video rozhovore s našim českým priateľom Pavlom Říhom.

 

Webinár o metabolickej flexibilite

Pridal Vlado dňa 12.11.2014 do Články o zdraví | 13 komentárov

Nasledovný webinár sme absolvovali spolu s niektorými našimi čitateľmi. Dozviete sa v ňom základné súvislosti o metabolickom zdravý, ako si vyhodnocovať svoj level metabolickej trénovanosti cez spiroergometrické vyšetrenie a ďalšie užitočné informácie z našej dielne. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER