Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Inteligentné sacharidy, DVD Emma, Podcast a nový Skill LAB Gym

 

Jedinou podmienkou úspechu, nie len v otázkach trvalého schudnutia, ale aj trvalého zdravia, je kontrola glykémie a inzulínu. Preto nie sú podstatné výživové štýly ale ich efekt, aký majú na naše telo. A ako do toho zapadajú inteligentné sacharidy? To sa dozviete z nášho článku. 

Len včera sme spustili náš pripravovaný Zlatoš Family Podcast, ktorý môžete hneď teraz začať počúvať a odoberať na iTunes kanále (alebo cez aplikácie na iOS alebo Android). Vložili sme doň prvý diel, v ktorom sa vám predstavíme viac osobne, ako kedykoľvek predtým. Možno aj vďaka vám sa nám podarí dosiahnuť 2 milióny stiahnutí do konca roka 2018. Čo nás k tomu vedie, zistíte v článku.

V Nitre od septembra plánujeme otvoriť novú telocvičňu Skill LAB s celodennou prevádzkou. O týchto plánoch vás budeme ešte podrobne informovať. Ak ste niekedy navštevovali alebo stále navštevujete naše tréningy, veľmi nám pomôže, ak vyplníte nasledovný dotazník, pomocou ktorého chceme získať úprimnú spätnú väzbu a zlepšiť tak kvalitu celého projektu. 

Ďalej sme spustili predaj cvičebného DVD pre ženy, ktoré sme vytvorili v spolupráci s časopisom EMMA. Ak ste si nestihli zakúpiť májové číslo časopisu Emma, ktorého súčasťou bolo aj toto naše cvičebné DVD, tak nezúfajte. U nás si toto DVD môžete zakúpiť hneď teraz.

Tento týždeň dokončujeme aj očakávanú publikáciu Smoothies receptov, o ktorej vás budeme informovať už čoskoro. V Bratislave od zajtra testujeme prevádzku zdravého  menu v novej reštaurácii. Finišujeme prototyp stoličky NESEDA. No a zajtra (v pondelok 19:00) sa spoločne s Dušanom Plichtom pozhovárame v Bratislavskom Satori Stage počas večera inšpiratívnych osobností

Okrem práce však nezabúdajme aj na príjemné chvíle strávené s rodinou, v prírode a na slniečku, ktoré sa na nás začína každý deň čoraz viac usmievať. 

Úspešný, produktívny a šťastne prežitý týždeň vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

-v-

Schudnutie vďaka inteligentným sacharidom

Pridal Vlado dňa 25.05.2016 do Články o zdraví | 32 komentárov

Jedinou podmienkou úspechu, nie len v otázkach trvalého schudnutia, ale aj trvalého zdravia, je kontrola glykémie a inzulínu. Preto nie sú podstatné výživové štýly ale ich efekt, aký majú na vaše telo. Dokážete kontrolovať glykémiu a inzulín vo svojom výživovom štýle? A ako do toho zapadajú inteligentné sacharidy?

 

Spustili sme Zlatoš Family Podcast

Pridal Vlado dňa 28.05.2016 do Hlavné správy | 2 komentáre

Od 28.5.2016 môžete počúvať náš podcast kanál na iTunes. V ňom budeme zverejňovať rôzne rozhovory, nahovorené audio články, prednášky a rôznu inú edukatívnu inšpiráciu. Túto praktickú pomôcku ocenia najmä tí z vás, ktorí nemáte čas čítať, ale máte mnoho času počúvať (napríklad pri šoférovaní, cestovaní a tak podobne). 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER