Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Je dobré mať svalovicu?

Ak si myslíte, že svalovica nie je želaný prejav po namáhavom cvičení, skúste sa na túto "bolesť" pozrieť aj z iného uhla pohľadu. Keď sme pri pohybe, tak nestrácajte zbytočne 7300 minút (15 extra dní) ročne len tak a počas venčenia svojho štvornohého miláčika vyriešte niektorí zo svojich dlhodobých problémov (napríklad nadváhu, slabú kondíciu a iné).

Ďalej si povieme o tom, prečo by mali rodičia dovoliť svojim deťom zdravo a bezpečne riskovať, inak si nájdu menej vhodnú náhradu, ktorá nemusí byť v zhode s hodnotami, ktoré zastáva každá slušná a zodpovedná rodina. No a na záver si neodpustíme motivačný seriál (nie len pre mladých) o maximálnej možnej fyzickej zdatnosti, aké je vaše telo schopné nadobudnúť.

Príjemný koniec týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia

Dostaňte sa do formy so svojim psíkom

Pridal Vlado dňa 17.03.2012 do Články o pohybe | 3 komentáre

Máte aj vy doma štvornohého člena rodiny? Nech už ide o akékoľvek plemeno, psíkovia sú vždy verným obrazom svojich pánov. V nasledovnom video príspevku zistíte, ako sa o nášho psíka staráme my a ako môžete efektívne zužitkovať vyše 7000 minút, ktoré ročne strávite len venčením.

 

Daily FORCE video seriál 11 - 15 diel

Pridal Vlado dňa 26.03.2012 do Články o pohybe | 2 komentáre

Pokračujeme ďalšími motivačnými videami z prostredia telocvične Skill LAB. Uvidíte rôzne cvičenia s vlastnou hmotnosťou, ktoré sa pre začiatočníka môžu zdať až absurdné. Ale tak ako z každého semiačka raz vyrastie mohutný strom, aj vás čaká podobná cesta, ak tomu uveríte. Neveríte?

 

Je dobré mať svalovicu?

Pridal Vlado dňa 26.03.2012 do Články o pohybe | 62 komentárov

Mnoho ľudí si myslí, že svalovica nie je želaný stav po cvičení. Dokonca sa mylne považuje za akési dočasné prekyslenie organizmu po cvičení (môže za to vraj kyselina mliečna). Prečo je teda dobré mať svalovicu? Kde by ste ju mali cítiť najviac a kto by ju mal pociťovať veľmi často?

 

Čo chce a potrebuje každý zodpovedný rodič

Pridal Vlado dňa 28.03.2012 do Články o zdraví | 0 komentárov

Všetci rodičia chcú pre svoje deti len to najlepšie. Chcú mu pomáhať naplno rozvíjať svoj potenciál. Chcú udržiavať jeho zdravie na vysokej úrovni. A chcú mu pomáhať osamostatniť sa a prevziať za svoj život plnú zodpovednosť. Kde toto životné poslanie môže zlyhať?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER