Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Je možné zvýšiť svoju silu až o 400%?

Ľudské svaly sú za istých okolností schopné čiastočnej mutácie, ktorá by vysvetľovala extrémne výkony mnohých atlétov, dávnych Rímskych či Gréckych vojakov, ale v podstate aj našich pradávnych predkov. Ako si môžete aj vy svoje telo vytunovať až na 400% sily? A koľko je to 100% sily? Všetko zistíte z nášho špeciálneho článku, ktorý venujeme tejto problematike.

Ďalej sa budeme venovať oblasti Mentálnych zákonov, s ktorou súvisí aj ďalšia téma s názvom: Kultúra nového vedomia, ktorú sa spoločne s vami pokúšame budovať. Aby sme to zakončili aj reálnym príkladom z praxe, prečítajte si naše posledné interview s Michalom Trubanom, ktorý patrí k najvplyvnejším Slovákom internetového sveta. Michal vám prezradí, ako mu pohyb, výživa a životospráva pomáha dosahovať osobný a pracovný úspech.

Mentálne, fyzicky aj duševne úspešný deň vám želajú

Vlado, Tina a Amelka

Mentálne zákony a ich vplyv na náš život (I.)

Pridal Vlado dňa 21.05.2012 do Články o zdraví | 5 komentárov

V škole sa o nich neučí, v bežnom živote o nich len málo počujeme. Za ich nedodržiavanie platíme ďaleko väčšiu daň ako za pokutu, ktorú dostaneme za nedodržiavanie dopravných predpisov (zákonov). Ako fungujú mentálne zákony a prečo tak veľmi ovplyvňujú náš život?

 

Michal Truban Interview

Pridal Vlado dňa 23.05.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Nájsť to, čo ma baví a robiť to po väčšinu svojho času, nie je už iba výsada kráľov. A hoci náš dnešný hosť sa vo februári tohto roka stal skutočne kráľom (číslo jedna medzi webhostingovými spoločnosťami na Slovensku), zdá sa, že jeho úspech má jasné pravidlá. Aké, zistíte v článku.

 

Je možné zvýšiť svoju silu až o 400%?

Pridal Vlado dňa 14.05.2012 do Články o pohybe | 39 komentárov

Absolútna sila je ľahko zmerateľná. Kto zdvihne, prenesie alebo vytlačí najťažší predmet, ten vyhral. Lenže ako sa dá odmerať relatívna sila? Koľko je to 100% sily a aké silové polohy vám pomôžu otestovať výkon vašich svalov? A aké zaujímavé svalové vlákna sme zdedili po našich predkoch?

 

Kultúra nového vedomia na Slovensku

Pridal Vlado dňa 01.05.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Rýchly pohyb po meste, zdravé telo a pozitívne myslenie. Kombinácia, ktorá je v dnešných dňoch často nedosiahnuteľná. Poznáme však riešenie. Parkour, Freerun alebo Tricking sú športy, ktoré sme verejnosti predstavili v rozhovore pre časopis BREJK.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER