Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Jedzte menej, cvičte viac - to už neplatí!

Ak sa pokúšate schudnúť tak, že budete jesť menej kalórií a viacej ich spaľovať pohybom, jednoducho vám to nepomôže. Prečo? Pretože rozhodujúci je pôvod (druh) týchto kalórií (a ich metabolický vplyv) a nie ich množstvo. Prečo je to tak a v čom je ukrytí háčik, sa dozviete z ďalšieho pokračovania seriálu "The Skinny on Obesity". V týchto seriáloch na pokračovanie zistíte aj to, kto vytvoril toxicky sladké prostredie okolo nás.

Ďalej do sveta vypúšťame správu o pripravovanom Wellness Proteine, ktorý čaká už len na svoje legislatívne povolenia. Ak všetko dobre pôjde, o mesiac ho budeme mať na pultoch v predajniach, na čo sa už veľmi tešíme. A na záver vám všetkým musíme srdečne poďakovať za to, že pravidelne navštevujete naše webové stránky a že ich odporúčate aj svojim priateľom a známym. Za máj sme prekonali opäť rekord.

Príjemný začiatok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia

Sledovanosť je už viac ako 30.000 návštev

Pridal Vlado dňa 01.06.2012 do Hlavné správy | 3 komentáre

Vďaka vám neustále rastieme. Sme veľmi vďační, že toľkí z vás sa našu stránku neustále vraciate a študujete materiály, ktoré pre vás pripravujeme. V nasledovnom prehľade si môžete pozrieť ako vyzerala sledovanosť našich webových stránok za máj 2012.

 

Kto vytvoril toxicky sladké prostredie? (II.)

Pridal Vlado dňa 30.05.2012 do Články o zdraví | 3 komentáre

Za posledných 30-40 rokov, sa okolo nás vytvorilo také prostredie, ktoré podporuje nárast obezity a metabolických porúch. Druhé pokračovanie odborného dokumentárneho filmu s názvom "The Skinny on Obesity" vám povie, čo túto toxicitu spôsobuje. Ste na to pripravený?

 

Jedzte menej, cvičte viac - to už neplatí! (III.)

Pridal Vlado dňa 30.05.2012 do Články o zdraví | 9 komentárov

Ak navštívite lekára, pretože máte metabolickú poruchu alebo nadváhu, pravdepodobne jedno z odporúčaní (okrem liekov) bude zamerané na cvičenie a výživu. V praxi sa však ukazuje, že táto teória o energetickom príjme a výdaji nie je pravda. Prečo je to tak a v čom je ukrytý háčik?

 

Wellness Protein, etiketa a legislatíva SR

Pridal Vlado dňa 07.06.2012 do Články o zdraví | 26 komentárov

V týchto dňoch prebiehajú posledné fázy úprav, testovania a ladenia avizovaného proteínu. Čo všetko musí urobiť jeden Slovenský výrobca ak sa rozhodne predávať Slovenský výrobok? Ako dlho trvá vývoj a s akými problémami sa musí vyrovnať? Čítajte ďalej a zistíte viac.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER