Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Kedy začneme predávať proteínové tyčinky

V týchto dňoch veľmi intenzívne pracujeme na príprave predaja proteínovo-tukových tyčiniek, ktoré už čoskoro budete môcť otestovať aj sami. Kedy spúšťame predaj a aké zaujímavé skúsenosti sme nazbierali vo fáze ich vývoja, sa dozviete z článku.

Ďalej sme mali možnosť vyspovedať jedného z najúspešnejších slovenských podnikateľov ale aj nádejné športovkyne, ktoré majú potenciál našu krajinu dôstojne reprezentovať. No a na záver sme urobili malý experiment, v ktorom sa dozviete kto sa môže naučiť salto vzad za 3.5 minúty.

Príjemný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Kedy začneme predávať proteínové tyčinky

Pridal Vlado dňa 29.07.2013 do Články o zdraví | 18 komentárov

Často sa nás pýtate na to, ako sme pokročili pri vývoji proteínovo-tukových tyčiniek. V nasledovnom článku vám prezradíme, aké zaujímavé skúsenosti sme pri vývoji tyčiniek nazbierali a s čím sme sa museli popasovať. Ak vás zaujíma aj to, kedy plánujeme spustiť predaj tyčiniek, tak čítajte ďalej. 

 

Naučte sa salto vzad za 3.5 minúty

Pridal Vlado dňa 05.08.2013 do Články o pohybe | 2 komentáre

Znie to ako nemožná úloha, pretože v našich akadémiách Parkour & Freerun to trvá podstatne dlhšie. Lenže existujú ľudia, ktorí patria medzi svetlé výnimky, pretože disponujú všetkými predpokladmi na to, aby to zvládli. Aké predpoklady máme na mysli, sa dozviete z článku.

 

Slovenské beachové nádeje Tina a Gabi

Pridal Vlado dňa 26.07.2013 do Články o pohybe | 1 komentár

Tina a jej spoluhráčka Gabi vám v nasledovnom rozhovore prezradia zaujímavé informácie o tom, ako vyzerá ich tréningový proces v športe plážový volejbal. Zistite aké sú ich plány i ambície a čo všetko tento šport obnáša. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER