Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Kniha Životospráva 1.0 v tlačenej verzii

Dnes sme sa dopracovali aj k tlačenej verzii našej publikácie Životospráva 1.0. Pre tých z vás, ktorí ste si ju už u nás kupovali máme veľmi výhodnú ponuku (35 eur / kus). Pre ostatných máme ponuku tlačenej + ePub verzie za zvýhodnenú cenu až do vypredania zásob výtlačkov. Náklad je veľmi limitovaný (iba 50ks) a pokiaľ si želáte knihu darovať k sviatkom, mali by ste sa ponáhľať

Ďalej sa dozviete, ako sa vyrábajú tyčinky Wellness BAR (video) a rozvinieme aj úvahy o tom, aké predsudky mávajú ženy v súvislosti so silovými cvičeniami a svalmi. 

Príjemný začiatok víkendu vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Kniha Životospráva 1.0 v tlačenej verzii

Pridal Vlado dňa 13.12.2013 do Hlavné správy | 21 komentárov

Mnohí z vás dlho čakali na tlačenú verziu našej publikácie Životospráva. Pre tých z vás, ktorí ste si u nás publikáciu už zakúpili, máme veľmi zaujímavú ponuku. Ak ste publikáciu ešte nekúpili a chcete ju mať v tlačenej podobe, aj pre vás máme výhodnú ponuku. Ponáhľajte sa, máme limitovaný počet výtlačkov.

 

Ako sa vyrábajú Wellness BAR tyčinky

Pridal Vlado dňa 06.12.2013 do Články o zdraví | 9 komentárov

Zaujímalo vás niekedy, ako sa vyrábajú rôzne potraviny? Nás to zaujímalo a preto sme sa rozhodli nahovoriť vedenie Kompavy a spoločnosti Tekmar, aby nám dovolili prísť natáčať proces výroby tyčiniek Wellness BAR. Čo zaujímavé sme uvideli a naučili sa, vám prezradí nasledovné video.

 

Silové cvičenia pre ženy a predsudky

Pridal Vlado dňa 04.12.2013 do Články o pohybe | 50 komentárov

Čo sa stane ak ženy začnú skutočne poctivo posilňovať? Stanú sa z nich mužatky, ktoré začnú biť doma mužov alebo im to len prospeje na kráse? Posilňovanie a svaly si dnes ženy spájajú s odporom a averziou. Je však tento postoj správny? Čítajte ďalej a zistíte odpoveď.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER