Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: koľko stojí zdravá výživa na celý rok

Aj vy ste mnoho krát určite počuli o tom, že zdravá výživa je drahá a málokto si ju môže dovoliť? Ak sa pokúšate žiť zdravšie a dokážete si systematicky odkladať všetky účty za jedlo (od potravín až po reštauráciu) tak viete, že to nie je pravda. Čo sme zistili po dôkladnej analýze našich celoročných výdajov, vám prezradíme v článku.

Ďalej sa dozviete, ako sa pripraviť na jarnú očistu tela i duše, povieme si ako sa dajú neskutočne vylepšiť funkcie ľudského tela pomocou trampolíny a na záver vám srdečne poďakujeme za to, ako našu webovú stránku pravidelne navštevujete.

Úspešné dokončenie začatého týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Už je nás viac ako 14.000

Pridal Vlado dňa 09.02.2012 do Hlavné správy | 0 komentárov

Ďakujeme vám všetkým, ktorí pravidelne navštevujete našu webovú stránku. Za január nás navštívilo neuveriteľné množstvo ľudí a február budeme pravdepodobne ešte silnejší. Srdečne za to ďakujeme každému z vás.

 

Ako zlepšiť kondíciu na trampolíne

Pridal Vlado dňa 06.02.2012 do Články o pohybe | 18 komentárov

V mnohých článkoch na našom blogu vysvetľujeme dôvody, prečo je kondícia tak veľmi dôležitá. Okrem zdravotnej stránky kondícia zabezpečuje aj optimálne množstvo podkožného tuku pre tých, ktorí túžia po peknej postave. Ako však trénovať na trampolíne?

 

Jarná očista hlavy, tela i duše

Pridal Vlado dňa 09.02.2012 do Články o zdraví | 9 komentárov

Hoci to vonku vyzerá na najväčšiu zimu za posledné roky, i napriek tomu je vhodný čas zamýšľať sa nad tým, ako svoje telo pripraviť na príchod jarných dní. S malým predstihom si dnes v článku prezradíme ako na to.

 

Cena za zdravú výživu na celý rok

Pridal Vlado dňa 06.02.2012 do Články o zdraví | 21 komentárov

Možno je skutočne pravda to, že stravovať sa zdravo je podstatne drahšie ako tzv. nezdravo. Ale čo ak to nie je celkom tak? Čo ak cena ktorú zaplatíte za lepšiu výživu je podstatne menšia v porovnaní s tým, čo dostanete naspäť?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER