Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Komplexná stratégia na formovanie brucha

Bez ohľadu na vek či pohlavie, všetkých nás na tele zaujíma najviac jedna svalová partia. Tej venujú zvýšenú pozornosť aj média a tak niet divu, že vyformované svaly na bruchu sú pre nás všetkých veľmi dôležité. Preto sme pripravili veľmi komplexnú stratégiu, ktorá vám vytúžené kocky na bruchu pomôže dosiahnuť rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým. Lenže estetická stránka nie je všetko a pokiaľ budete cvičiť nesprávne, riskujete zbytočné zdravotné komplikácie. Aké vám prezradí náš článok.

Ďalej si povieme o tom, prečo sú BIO potraviny nakoniec lacnejšie a ktoré technologicky spracované potraviny môžu byť pre naše zdravie užitočné. Posledný článok venujeme problémovým otázkam dnešného stravovania i potravinám. Navrhujeme aj konkrétne riešenia, ktoré vás môžu tak-trochu šokovať. 

Želáme vám príjemné čítanie a úspešný zvyšok týždňa 

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Komplexná stratégia na formovanie brucha

Pridal Vlado dňa 19.03.2013 do Články o pohybe | 21 komentárov

Ktorej svalovej partii na tele venujeme viac pozornosti ak nie práve brušným svalom? Mať pekne vyformované brušné svalstvo je snom každého chlapca, dievčaťa, muža i ženy bez ohľadu na vek. Aké stratégie môžete použiť už dnes, aby ste svoj sen premenili na skutočnosť?

 

Bojujme za dobré potraviny spoločne

Pridal Vlado dňa 07.03.2013 do Články o zdraví | 13 komentárov

Predstavte si, že spoločne máme silu zmeniť k lepšiemu nie len vlastné myslenie, ale aj myslenie ľudí okolo nás. Ľudia sa však zmeniť nechcú pokiaľ im to neprináša jednoznačné výhody. Aj v tom spočíva umenie presviedčania: presvedčiť človeka nie na základe našich dôvodov, ale na základe jeho potrieb. Ako na to?

 

Prečo sú BIO potraviny nakoniec lacnejšie

Pridal Vlado dňa 02.03.2013 do Články o zdraví | 16 komentárov

Priemerný Slovák utratí mesačne za nákup potravín od 200 do 300 eur. Ktoré potraviny si za svoje peniaze kupuje najčastejšie? Pomáhajú tieto potraviny zdravie Slovákov zlepšovať alebo naopak? A ktoré z týchto potravín sa kedysi nachádzali na jedálnom lístku našich predkov? Zistite viac.

 

Ktoré spracované potraviny môžu byť užitočné

Pridal Vlado dňa 05.03.2013 do Články o zdraví | 38 komentárov

Existuje skupina potravín, ktoré sú síce v technologicky spracovanej podobe, ale svojim zložením dokážu zvýšiť biologickú hodnotu výživy moderného človeka. Ide o rôzne potravinové doplnky, výživové doplnky a športovú výživy. Na čo si dávať pozor pri kúpe takýchto potravín a doplnkov?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER