Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Konzumujte čerstvé ustrice aspoň raz za mesiac

Prečo odporúčame práve ustrice ak vieme, že nepatria do nášho podnebného pásma (lokálna potravina)? Odpoveď na túto otázku sa dozviete v článku a možno budete milo prekvapení. Podobne kvalitné lokálne i zahraničné potraviny odporúčame aj v našich databázach, ktoré nájdete vo VIP členstve. A keď sme už pri jedle, tak v Nitre aj naďalej pokračuje naše zdravé menu, no tento krát štafetu prevzal do rúk mladý kolektív zo Steak & Beer (reštaurácia SISI), pre ktorý nie je problém udržať vysoké štandardy, v ktoré veríme. 

Zo sveta pohybu sme pre vás pripravili zaujímavé video, v ktorom vás upozorňujeme na časté problémy vbočených kolien a prepadnutej klenby, ktoré je rozumné konzultovať aj s ďalšími špecialistami. No a na záver to najdôležitejšie. Po skoro 2 rokoch vývoja, sme dokončili dlho avizovaný produkt PREMIUM ENERGY, ktorým sa pokúšame opäť zvýšiť štandardy vo funkčnej výžive. Prvé podrobnosti sa o týchto produktoch dozviete z článku, alebo z ich odborného popisu [1], [2]. 


Inšpiratívny štart do týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

PS: na našich web stránkach sme robili technické úpravy. Ak si želáte zmeniť prijímanie newslettrových správ, prosím urobte tak v tejto sekcii po prihlásení do osobného účtu.

Konzumujte čerstvé ustrice aspoň raz za mesiac

Pridal Vlado dňa 25.09.2015 do Články o zdraví | 38 komentárov

Mnohým z vás práve prešiel mráz po chrbte pretože si pamätáte, aká nízka chuťová atraktivita sa vám s touto potravinou spája. Prečo by však ustrice mali patriť do vášho jedálnička tak často? Detaily sa dozviete v nasledovnom video článku.

 

Zdravé menu v Nitre pokračuje

Pridal Vlado dňa 14.09.2015 do Hlavné správy | 2 komentáre

Po nedotiahnutom Hoffer zdravom menu preberá štafetu kolektív mladých ľudí s nadšeným prístupom z Nitrianskej reštaurácie Steak & Beer (mostná ulica Sisi). Riadne obedové menu je v prevádzke už od 7.9.2015 aj spolu s donáškou.

 

Opravte vbočené kolená a prepadnuté klenby

Pridal Vlado dňa 15.09.2015 do Články o pohybe | 11 komentárov

Tento problém je u pohybovo aktívnych ľudí často podceňovaný. Ovplyvňuje spôsob, ako sa mení “nastavenie” vašich svalov, zdravie kostí, kĺbov i celkovo vašu pohybovú životnosť. Ak tento problém neodstránite, z dlhodobého hľadiska to môže vytvárať priestor pre zbytočné zranenia, operácie kolien, či inej časti tela. Ako to môžete napraviť?

 

Spoznajte prémiový produkt, ktorý zvýši kvalitu vášho života

Pridal Vlado dňa 29.09.2015 do Články o zdraví | 35 komentárov

Hovorí sa, že podľa sily metabolizmu sa dá predpokladať aj sila osobnosti. Pod silou metabolizmu si treba predstaviť kvalitu zdravia, vitality, primeranú kondíciu ale aj výšku celodennej mentálnej energie. Ako vám funkčnosť metabolizmu pomôže zlepšiť rada nových prémiových produktov, ktoré sme vytvorili s Kompavou?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER