Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Konzumujte sladkosti v správnom čase i množstve

Konzumácii sladkostí sa dnes len málo kto vyhne. Platí však pravidlo, že sladkosti nemusia byť len samé prázdne kalórie a celá vec sa dá zachrániť správnym načasovaním i množstvom. Detaily vám prezradí náš článok s návodom ako na to. 

Ďalej si povieme ako dopadla naša verejná diskusia s Dr. Bukovským a Dr. Pijákom. Ďalší podobný event bez Dr. Bukovského bude už teraz v stredu (8. júla) a tento krát bez ego rečí, čiže len o skutočne výživných informáciách.

Aktuálne finišujeme aj s prípravou kľúčového produktu s Kompavou, ktorý spôsobí malú metabolickú revolúciu. A aby toho nebolo málo, pre rodákov z Nitry spúšťame v reštaurácii Hoffer zdravé menu (zatiaľ iba ako donáška), ktoré neskôr bude súčasťou aj bežného menu v reštauráciách. Máte sa na čo tešiť.

Príjemný slnečný víkend želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Konzumujte sladkosti v správnom čase i množstve

Pridal Vlado dňa 24.06.2015 do Články o zdraví | 42 komentárov

Sladkosti sú neodmysliteľnou súčasťou nášho života. Ani v minulosti to nebolo inak. Od čias našich predkov sa však zmenil druh kalórií ktoré konzumujeme, a v posledných asi päťdesiatich rokoch aj kvalita samotných potravín. Ako aj napriek týmto zmenám si dopriať sladkosti tak, aby v našom tele spôsobovali čo najmenší metabolický stres?

 

Ako dopadla diskusia: Zlatoš, Bukovský a Piják (video)

Pridal Vlado dňa 29.05.2015 do Hlavné správy | 16 komentárov

Tí, ktorí ste boli osobne, viete ako to dopadlo. Ak ste neboli, pozrite si nasledovný video záznam. Zo záznamu si urobíte vlastný úsudok aj keď v blog sfére a na sociálnych sieťach dodatočná diskusia a názorová inakosť praskala vo švíkoch.

 

Finišujeme s prémiovým produktom od Kompavy, aký sme tu ešte nemali

Pridal Vlado dňa 19.06.2015 do Hlavné správy | 10 komentárov

Po dlhých mesiacoch vývoja, kombinovania a testovania na rôznych športovcoch, sa blížime do cieľa. Už čoskoro do sveta vypustíme unikátny prémiový produkt, ktorým opäť zvýšime štandardy, ktoré kladieme na funkčnú a doplnkovú výživu. Chcete vedieť viac?

 

Zdravé menu pre reštauráciu Hoffer (Nitra)

Pridal Vlado dňa 30.06.2015 do Hlavné správy | 10 komentárov

 Je to dávno, čo sme oslovili reštauráciu Hoffer na spoluprácu k príprave zdravého menu. Uplynuli tri roky a nám sa vedenie opäť reštaurácie ozvalo samo od seba, že nadišiel ten správny čas na zostavenie menu pre zákazníkov, ktorí si to už vyžadujú.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER