Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: kto pije, má dosť energie

Dobrý deň, ahojte.

Čo má spoločné stav vašej energie a množstvo tekutín, ktoré ste za deň vypili? Veľmi mnoho. Inšpirujte sa našou minútkou zdravia i celým článkom na tému pitný režim a o výbere správnych tekutín. Okrem toho v dnešných emailových novinách zistíte, čo praktické som pre vás priniesol za 5 rokov môjho externého doktorandského štúdia. A tiež z video reportáže zistíte, ako vyzeral náš prvý deň v Skill LABe - telocvični, ktorú sme pre mládež otvorili na prvý školský deň.

Srdečne pozdravujú

Vlado a Tina

Skill LAB otvorený (video)

Pridal Vlado dňa 19.09.2011 do Články o pohybe | 0 komentárov

Prvý tréning sme spustili 5.9.2011 hneď v prvý školský deň. Ako to na tréningu vyzeralo sa dozviete z nasledovnej video reportáže, ktorú spracoval Pavol Šebo.

 

Vplyv vetvených aminokyselín BCAA

Pridal Vlado dňa 16.09.2011 do Články o pohybe | 63 komentárov

Moje externé doktorandské štúdium bolo ukončené. K získaniu titulu PhD. predchádzalo 5 rokov vzdelávania, pátrania, skúmania, prednášania, publikovania a manažovania ľudí, školiteľov, sponzorov, športovcov a ich trénerov. Aké poznatky prinášam za 5 rokov svojho štúdia vám?

 

22.bio+trh_syrove-nite

Pridal Vlado dňa 02.07.2015 do Potraviny dostupné na tržniciach, v stánkoch a BIO obchodoch | 0 komentárov
 

Aké tekutiny sú pre nás najzdravšie?

Pridal Vlado dňa 16.09.2011 do Články o zdraví | 67 komentárov

Džúsy, minerálky, nealkoholické nápoje, pivo, toniky, čaje, káva a ďalšie. To všetko sú druhy tekutín, s ktorými sa nestretávame len v lete, ale aj počas celého roka. Ktoré nápoje by sme mali najviac preferovať? A kedy vieme, že máme v sebe dostatok tekutín a naopak?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER