Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Na čo je dobrá sebadisciplína a pevná vôľa

Nikto z nás nemá dostatok sebadisciplíny a pevnej vôle. Každý z nás si ale tieto dve dôležité vlastnosti dokáže budovať ak pozná dôvody, pre ktoré ich potrebuje každý deň používať. Aké dôvody by ste mohli mať aj vy a na čo dôležité by sme mali používať tieto vlastnosti, sa dočítate v našom článku.

V ďalšom článku sa dozviete efektívne metódy, ktoré vás ochránia proti mikrospánku. Ukážeme vám našu novú sekciu produktov. A prezradíme vám ako ďaleko sme to dotiahli s vývojom pripravovanej aplikácie iCore & Abs, ktorá bude v predaji zhruba do jedného mesiaca.

Srdečne pozdravujú

Vlado, Tina a Amelka

Ako nezaspať za volantom

Pridal Vlado dňa 25.06.2012 do Články o zdraví | 1 komentár

Hovorí sa, že ľudia so zlou životosprávou sú horší šoféri. Čím viac však kvôli práci musíte šoférovať, tým je pravdepodobnejšie, že vás raz za čas zastihnú driemoty za volantom. Čo robiť aby ste nespôsobili dopravnú nehodu kvôli mikrospánku?

 

Na čo je dobrá sebadisciplína a pevná vôľa

Pridal Vlado dňa 22.06.2012 do Články o zdraví | 3 komentáre

Táto téma je určite zaujímavá pre mnohých z nás. Na čo v živote potrebujeme sebadisciplínu a pevnú vôľu? Čo zaujímavé sa nám pomocou nich môže podariť vybudovať? Ako tieto vlastnosti súvisia s osobnostným rozvojom a budovaním krajšieho, naplňujúceho a úspešného života?

 

Nová sekcia našich produktov

Pridal Vlado dňa 21.06.2012 do Hlavné správy | 3 komentáre

V týchto dňoch sme spustili novú sekciu s produktmi, ktoré vzišli z našich myšlienok. Zatiaľ sme tieto produkty pripravili len v elektronickej podobe, ale mnohé z nich sprístupníme aj v tlačenej verzii. Čo sme pre vás vyprodukovali a na čo sa môžete v budúcnosti tešiť?

 

Video progres aplikácia iCore & Abs

Pridal Vlado dňa 21.06.2012 do Hlavné správy | 4 komentáre

V týchto dňoch finišujeme s prácami na avizovanej aplikácii iCore & Abs. V nasledovnom videu si môžete pozrieť ako aplikácia funguje, ako vyzerá jej rozhranie a ako si s ňou zacvičíte v realite.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER