Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: najvýživnejší článok ktorý nájdete na našom blogu

Hierarchia výživových princípov a evolúcii ľudstva patrí medzi najdôležitejšie články, ktoré sme doteraz napísali. V ňom popisujeme všetky dôležité informácie o vývoji človeka v súvislostiach s výživovými princípmi. Po prečítaní tohto článku budete mať jasnú predstavu o tom, ktoré informácie v médiách sú absolútne nezmyselné a prečo poškodzujú vaše zdravie. Zároveň pochopíte ktoré výživové princípy je potrebné dodržiavať na 100% a ktoré je vhodné dodržiavať len-tak okrajovo.

Ďalej si povieme o tom ako spevňovať brušné svalstvo po pôrode, zistíte na akej zaujímavej audio knihe momentálne pracujeme a na záver vám ukážeme video inšpiráciu v podobe môjho dlhoročného tréningového úsilia.

Pekný týždeň vám želajú
Vlado, Tina a Amelia

Výsledok môjho tréningového úsilia

Pridal Vlado dňa 11.09.2012 do Hlavné správy | 4 komentáre

V nasledovnom videu budete mať možnosť vidieť výsledky dlhoročného úsilia v oblastiach môjho športového pôsobenia. Verím, že video ktoré uvidíte vás bude inšpirovať k vyšším výkonom a motivovať k tvrdšej práci na svojich snoch. Sledujte čo mi priniesli roky vytrvalého tréningu.

 

Audio kniha na tému nadváha a chudnutie

Pridal Vlado dňa 07.09.2012 do Hlavné správy | 8 komentárov

Práve v týchto dňoch pripravujeme novú audio knihu na tému trvalého schudnutia. Tá bude obsahovať všetky potrebné informácie o tom, ako si vytvoriť vlastný manuál úspechu na ceste za vytúženou postavou. Vy máte možnosť už teraz spripomienkovať jej obsah. Čo by ste si želali?

 

Hierarchia výživových princípov a evolúcia

Pridal Vlado dňa 11.09.2012 do Články o zdraví | 28 komentárov

Predstavte si, že môže existovať jeden princíp, ktorý je nadradený všetkým ostatným výživovým princípom. Ak dokážete tento princíp úspešne zakomponovať do svojej životosprávy, s vysokou pravdepodobnosťou budete môcť prežiť zdravší, krajší a vitálnejší život. O aký princíp ide?

 

Ako spevňovať brucho po pôrode

Pridal Vlado dňa 03.09.2012 do Články o pohybe | 5 komentárov

V nasledovnom video cvičení vám názorne ukážeme ako spevňovať brušné svalstvo po pôrode aj počas dojčenia. Ak sa obávate straty mlieka alebo jeho kontaminácie kyselinou mliečnou, nasledovné informácie vám ukážu ten správny smer.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER