Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Nastal čas na novú potravinovú značku?

O koľko by Vám uľahčila život nová potravinová značka, ktorá by zastávala vyššie hodnoty i postoje a poskytovala by také fyziologicky i biologicky cenné zdroje výživy, aké uvádzame v článku? Prečítajte si tento náš článok a napíšte nám váš postreh do komentov pretože jediná osoba, na ktorej názore záleží najviac, ste práve Vy.

Ďalej vám prezradíme veľmi podrobné informácie o Wellness Proteine, ktoré vám neprezradí žiaden výrobca potravinových doplnkov na svete. Pre mladých tu máme ďalšiu sériu video návodov o tom, ako sa naučiť správne (ne)padať. No a na záver si vychutnajte naše letné video plné skokov a pádov z 5 metrového skokanského mostíka, na ktorom sme sa bavili spolu s mojimi teamovými kolegami.

Príjemný ziačiatok týždňa želajú
Vlado, Tina a Amelia

Nastal čas na novú FOOD značku?

Pridal Vlado dňa 23.08.2012 do Články o zdraví | 43 komentárov

Predstavte si, že v obchodoch dostanete skutočne cenné jedlo a potraviny, ktoré svojou funkčnosťou vám pomáhajú budovať lepšie zdravie, silu a vitalitu. Predstavte si, že táto spoločnosť by bola taká skvelá, že ochotne by ste si dali jej logo ako nálepku na vlastné auto. Čo si myslíte?

 

Porovnajte kvalitu Wellness Proteinu

Pridal Vlado dňa 20.08.2012 do Články o zdraví | 43 komentárov

Zdá sa, že Wellness Protein Daily si už našiel veľké množstvo fanúšikov medzi zákazníkmi, za čo vám srdečne ďakujeme. Preto sme sa rozhodli priniesť ďalšie zaujímavé informácie, pomocou ktorých môžete Wellness Protein ľahšie porovnať s konkurenciou. Na čo sme prišli?

 

Skill LAB akrobatické tutorialy 6-10 diel

Pridal Vlado dňa 20.08.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Dnes pokračujeme ďalšou sériou video návodov o tom, ako môžeš zlepšiť svoje akrobatické zručnosti. Spolu s Dávidom ti ukážeme ako vyskilluješ najmä parkourové a jeden freeruningový trik. Čo sa dnes naučíš?

 

Voda, vzduch a 5 metrové skoky

Pridal Vlado dňa 17.08.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Nasledovné video poteší nie len nadšencov športu či mládež. S našim kaskadérsko akrobatickým teamom sme sa rozhodli natočiť zábavné video plné skokov do vody z 5 metrového mostíka na kúpalisku v Trnave. Ako sme doslova dopadli sa dozviete z nasledujúceho článku.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER