Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Nastavte si myseľ pre vlastný úspech

Určite to veľmi dobre poznáte. Prehovoriť verejne pred väčším publikom je moment, ktorému sa mnohí z nás vedome vyhýbajú. Na jednej strane viete, že by vám to výrazne pomohlo k úspechu, na druhej strane strach, trasúce sa kolená a ten pocit v žalúdku, sú neprekonateľné prekážky, ktoré spôsobilo nastavenie vašej mysle. Lenže nastavenie mysle je niečo, čo si každý z nás môže aktívne preladiť. Ako to urobiť?

Náš dobrý priateľ Andy nedávno spustil zaujímavý projekt. Pomáha ľuďom nastaviť si myslenie inak. Pomáha ľuďom tvoriť si lepší úsudok v kľúčových životných oblastiach, ktoré ak nie sú dostatočne rozvinuté, tak nás to brzdí v osobnostnom raste. Andyho semináre stoja stovky eur (často u neho prednášame) a dnes jeho prácu môžete sledovať v bezplatných video seminároch, ktoré majú vysokú hodnotu. My sme jeho prácou naozaj nadšení a veríme, že si ho obľúbite aj vy. Získajte okamžitý prístup k jeho bezplatným video seminárom, ktoré vám odporúčame TU.

Príjemný víkend vám želajú Vlado, Tina a Amelia Zoe

-v-

Prednáška o lepšej verzii samého seba

Pridal Vlado dňa 18.03.2014 do Články o zdraví | 8 komentárov

Nasledovná prednáška má dva ciele. Prvým cieľom je pomôcť vám pochopiť, prečo úsudok je tá najdôležitejšia zručnosť, akú si môžeme za celý život budovať. Druhým cieľom je poskytnúť vám nové informácie, pomocou ktorých si začnete tvoriť lepší manuál na ovládanie svojho tela. Ste na to pripravení?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER