Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: návod na lepší deň

Dobrý deň, ahojte všetci.

Aké boli vaše prázdniny? Mali ste čas pracovať na lepšej verzii seba samého? Veríme že áno a aj keby nie, tak vám prinášame zaujímavú kombináciu užitočných článkov, aby ste sa opäť niekam posunuli.

Najprv si ráno pochutnajte na zdravých sladkostiach. Vďaka našemu článku zistíte, ako konzumovať sladkosti tak, aby vám zbytočne neubližovali. Potom príde obed a vy si dáte chutný rukolový šalát podľa videa. Poobede si trochu zacvičíte (tiež podľa videa) a zlepšíte silu svalov telesného jadra, ktoré sú pre vás najdôležitejšie. No a potom večer pred spaním si doprajete aj mliečny kefír, ktorý má na vaše zdravie blahodarný účinok. Nezabudnite si však umyť zuby, lebo priaznivé baktérie sú nesmierne cenné pre váš tráviaci trakt, ale "kamarátia" sa aj so zubným kazom.

Srdečne vás pozdravujeme

Vlado a Tina

Ako zlepšiť silu svalov telesného jadra

Pridal Vlado dňa 22.08.2011 do Články o pohybe | 4 komentáre

A hoci sú tieto svaly jedny z najdôležitejších na našom tele, spôsoby, akým je ich možno precvičovať sú značne limitované. Napriek tomu by sme im mali venovať veľmi mnoho času a v nasledovnom videu si môžete pozrieť ďalšie inšpirácie ako na to.

 

Návod ako jesť sladkosti

Pridal Vlado dňa 29.08.2011 do Články o zdraví | 43 komentárov

Niektorí ľudia sladkosti k životu nepotrebujú a i napriek tomu majú problém s hmotnosťou. Potom existujú ľudia ktorí sladkostí zjedia na kilá a nikdy po nich nepriberú. Či ste na sladkostiach závislí alebo nie, mali by ste vedieť ako na vás pôsobia a ako ich použiť tak, aby vám neubližovali.

 

Jednoduchý rukolový šalát

Pridal Vlado dňa 24.08.2011 do Články o zdraví | 29 komentárov

Nasledujúci šalát nie je žiadna špecialita. Dokonca ho nepovažujeme ani za extra gurmánsky pôžitok, no i napriek tomu ho máme v našej výžive veľmi radi. Kedy, koľko a prečo tento šalát jesť, sa dozviete z nasledovného video článku.

 

Prečo nám "zomreli" mliečne kefírové zrná?

Pridal Vlado dňa 26.08.2011 do Články o zdraví | 114 komentárov

Písal sa rok 2000, kedy som si prvý krát zakúpil mliečne kefírové zrná. Odvtedy boli každodennou súčasťou môjho života. Donedávna aj spolu s Tinkou sme mali možnosť vychutnávať si tento nesmierne zdravý mliečny kefír, ktorý sme si sami doma vyrábali. Čo sa však stalo?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER