Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Nedávajme deťom sladkosti ako samozrejmosť

Deti a sladkosti je osobitná kapitola v živote každého rodiča. Ako sa s týmto problémom vyrovnať a nečakať, kým už bude neskoro? Na to hľadáme odpovede v našom aktuálnom článku. V druhom článku sa zameriavame na trvalé schudnutie a ponúkame vám 1 hodinu a 44 minút dlhý video záznam, v ktorom môžete načerpať prvé dôležité informácie do svojej životosprávy.

Ďalej sme mali možnosť otvárať nové diagnostické centrum METFLEX v Žiline a z článku sa dozviete prečo a ako to súvisí s našou prácou. Opäť sa chystáme na odbornú konferenciu a tak ako Brnenská, tak aj táto Pražská pripravovaná sľubuje zaujímavý zážitok.

Okrem toho všetkého sme pre vás pripravil na úvod web stránky aj nový bezplatný video kurz zameraný na POHYB. Podobných video kurzov do budúcna pripravíme viac. A zoznam našich knižných recenzií sme za posledné obdobie obohatili o veľmi zaujímavé tituly, ktoré vás môžu zaujímať (O pôvode a vývoji človeka, Wahls protokol, Hojnosť, Bold, či kniha o Egu). 

Príjemný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Nedávajme deťom sladkosti ako samozrejmosť

Pridal Vlado dňa 09.02.2016 do Články o zdraví | 28 komentárov

Vo všeobecnosti na Slovensku nemáme dostupné vysoko odborné zdroje informácií ohľadom detskej výživy, alebo stravovania pre deti. Pritom je to téma, ktorá by mala byť pre zdravie spoločnosti kľúčová. O niektoré naše postrehy k tejto téme sa s vami podelíme v nasledovnom článku.

 

Sledujte bezplatný webinár o trvalom schudnutí

Pridal Vlado dňa 15.02.2016 do Články o zdraví | 5 komentárov

Trvalé schudnutie nie je náhoda, ani vecou príležitostných experimentov. Ak sa dlhé roky pokúšate neúspešne schudnúť, tak existuje mnoho vecí, o ktorých neviete alebo ste ich ešte neaplikovali do praxe. Ako úspešne vylúštiť krížovku s názvom trvalé schudnutie?

 

Otvárali sme nové diagnostické centrum v Žiline

Pridal Vlado dňa 24.02.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Spoločnosť Kompava otvorila nové diagnostické centrum s názvom METFLEX. V tomto centre sme boli pri jeho otvorení spolu s médiami. Prečo spoločnosť Kompava podnikla tento krok a akú v tom zohrávame úlohu?

 

Konferencia v Prahe o modernej športovej výžive v praxi

Pridal Vlado dňa 24.02.2016 do Hlavné správy | 2 komentáre

Dňa 23. apríla 2016 sa pripravuje ďalšia odborná konferencia v Prahe, na ktorej budem prednášať s ďalšími odborníkmi. Zaoberať sa budeme praktickými problémami stravovania športovca, ale aj teoretickými poznatkami. O čom budem prednášať tento krát?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER