Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Nepodliehajte ilúziám vo výžive a životospráve

Ako je to možné, že čím viac toho o výžive vieme, tým viac sme zamotaní a zmätení? Dokonca aj odpovedať na jednoduché otázky typu: "čo mám jesť pred / po tréningu?" sa zdá nekonečne komplikované. Dôvod? Jednoduchý. Nevieme vzhľadom na čo / koho a v porovnaní s čím (napríklad laboratórnymi výsledkami). Ak nepoznáme individuálne zvláštnosti daného človeka tak nevieme, aké efekty je potrebné v jeho tele výživou (alebo pohybom) spôsobiť a teda každá všeobecná rada môže viac uškodiť ako pomôcť. Na túto problematiku odpovedá náš veľmi dôležitý článok vďaka ktorému možno prestanete podliehať ilúziám o správnosti svojho životného štýlu. Po prečítaní pochopíte prečo. 

Ďalej si prezradíme aké poznáme možnosti ak sa chceme zbaviť celulitídy, ukážeme si najťažšie kliky na svete a zoznam tém obohatíme aj o úvahy o tom, aké máme možnosti pri rozhodovaní o našej krajine. Príjemný štart do týždňa želajú:

Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

 

Nepodliehajte ilúziám vo výžive a životospráve

Pridal Vlado dňa 16.03.2015 do Články o zdraví | 128 komentárov

Zbierať o sebe rôzne dôležité informácie, je nekonečne dôležitý proces v optimalizácii zdravia i životosprávy. Slovo “optimálne” by však nemalo byť len nejaký ďalší abstraktný pojem. Ak nechceme podliehať tradičným ilúziám, musíme mať istotu, že náš životný štýl nám prospieva a nie naopak. Ako to urobiť?

 

Zbavte sa celulitídy len za 45 minút

Pridal Vlado dňa 21.02.2015 do Články o zdraví | 63 komentárov

Aké objektívne faktory vám bránia zbaviť sa tohto rozšíreného problému? Tento pojem straší každú jednu ženy od mladého veku a je zdrojom nejednej depresie. Ako sa tohto problému natrvalo zbaviť bez toho, aby ste podliehali ilúziám a opäť skĺzli do roviny pokusu a omylu, ktorí vedie len k ďalším neúspechom?

 

Rozhodujme o našej krajine spoločne

Pridal Vlado dňa 13.02.2015 do Články o zdraví | 4 komentáre

Dnes žijeme v časoch, kedy by sme sa mali opierať o vzdelanosť a úsudok tých, ktorí si ich poctivou praxou budovali dlhé desaťročia. Ak takéto niečo prirodzene existuje v konkurenčnom a podnikateľskom prostredí, prečo by to nemohlo platiť aj na celú našu krajinu? Na tieto a mnohé ďalšie otázky odpovedá pán Ján Janso. 

 

Zvládnite najťažšie kliky na svete

Pridal Vlado dňa 20.04.2015 do Články o pohybe | 8 komentárov

Niektoré fyzické výkony sú výsledkom dlhotrvajúcej všeobecnej prípravy a na niektoré je potrebné trénovať extra. Skúste uhádnuť, či sme sa pre nasledovné výkony nejako špeciálne pripravovali (trénovali).

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER