Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Neraňajkujte vločky ani cereálie

Tak tento článok spôsobil obrovský rozruch nie len na našej webovej stránke, ale aj na sociálnych sieťach. Sľúbili sme vám ho už dlho a teraz prišla tá správna chvíľa. Čítajte naše dôvody, prečo nie je vhodné raňajkovať vločky alebo cereálie. A možno ostanete šokovaný najviac z toho, že práve raňajky sú to najdôležitejšie jedlo dňa, ktoré treba jednoducho preskočiť. Aby ste nezostali úplne mimo, tak vám rovno ponúkame aj ďalší článok. Ten vám zas prezradí dôvody, prečo je dobré niekedy prejedať sa a prečo je to najvhodnejšie práve večer. 

V ostatných dvoch článkoch vám predstavíme zaujímavých expertov, ktorí svojou odbornosťou môžu priniesť zaujímavé hodnoty do vášho života. Stačí sa začítať prečo.

Príjemný zvyšok týždňa želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

-v-

Ako začať zmysluplne podnikať

Pridal Vlado dňa 18.11.2013 do Články o zdraví | 0 komentárov

Dôvod, prečo sa tejto téme venujeme je ten, že sme mali možnosť opäť vyspovedať jedného zaujímavého človeka, ktorého životným poslaním je pomáhať ľuďom objavovať v sebe hodnotu a zmysluplne ju uplatniť v (spolu)práci a v podnikaní. V nasledovnom interview sa dozviete ako na to.

 

Nebojte sa riadeného večerného prejedania

Pridal Vlado dňa 11.11.2013 do Články o zdraví | 190 komentárov

Čo je to riadené večerné prejedanie? Ako je možné že vám odporúčame takýto krok, ktorý je v úplnom rozpore s bežnými poznatkami o "zdravej" výžive? Dokonca že sa treba prejedať až na večer? Možno tvrdíte, že sme sa museli zblázniť ale zároveň dúfame, že ste zvedavý na naše dôvody.

 

Neraňajkujte vločky ani cereálie

Pridal Vlado dňa 05.11.2013 do Články o zdraví | 204 komentárov

Tento článok sme vám už sľúbili dávnejšie a teraz nastala tá správna chvíľa na jeho zverejnenie. Prečo by ste nemali raňajkovať do neba vychvaľované vločky či cereálie, keď sú vraj také zdravé? Možno že najdôležitejšia otázka znie úplne inak. Sú raňajky naozaj tým najdôležitejším jedlom z dňa?

 

Experti, ktorých vám odporúčame

Pridal Vlado dňa 04.11.2013 do Články o zdraví | 1 komentár

V nasledovnom článku vám predstavíme prvých päť expertov. Ich prácu uznávame a považujeme ich za najkompetentnejších ľudí na Slovensku akých poznáme. Spoznajte TOP expertov v rôznych oblastiach s ktorými aj spolupracujeme na rôznych projektoch.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER