Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: NESEDA dizajn, kurz metabolizmu a smoothie recepty

Ako sme pokročili s vývojom dlho očakávanej stoličky NESEDA? Ako bude vyzerať jej finálny dizajn? To vám prezradíme v článku, v ktorom nájdete aj rozhovor pre média. Prezrádzame koľko bude stolička stáť a akým výzvam aktuálne čelíme. 

Ďalej sme pre vás pripravili ďalší bezplatný video kurz číslo 4 o metabolizme. V ňom sa dozviete dôležité informácie o metabolizme a spôsoboch jeho kvantifikovania (merania), ktoré sme prezentovali aj na Pražskej odbornej konferencii v apríli 2016. 

A na záver sa vám budú hodiť víkendové inšpirácie na smoothie recepty, ktoré si môžete podľa nášho návodu pripraviť aj u vás doma. 

Príjemný víkend v kruhu rodiny a priateľov vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Stolička Neseda, predpredaj a funkčný prototyp

Pridal Vlado dňa 21.06.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

V týchto dňoch sa nám podarilo dosiahnuť prvý dôležitý míľnik. Poskladali sme funkčný prototyp, ale to je len začiatok. Ako bude vyzerať finálna verzia stoličky Neseda a na aké otázky sme odpovedali pre média? To si môžete pozrieť v nasledovnom článku.

 

Sledujte edukačný video kurz číslo 4 o metabolizme

Pridal Vlado dňa 17.06.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Základným pilierom nášho zdravia je optimálne fungujúci metabolizmus. Nie je jedno, z akých zdrojov sa v ňom “vyrába” energia (ATP) a vy by ste mali vedieť, či vaše telo pracuje viac v cukrovom alebo tukovom metabolizme. Ako vám v tom pomôže aplikácia MET/FLEX?

 

Sledujte prednášku z Pražskej konferencie

Pridal Vlado dňa 10.06.2016 do Články o zdraví | 2 komentáre

Dňa 23.4.2016 som prednášal na odbornej konferencii v Prahe. Na prednáške som otvoril tému objektívneho kvantifikovania metabolizmu pomocou aplikácie MET/FLEX, ktorú sme do prevádzky spustili až v týchto dňoch (jún 2016). Zistite prečo informácia o vašom metabolizme sa stáva epicentrom rozhodovania vo vašich výživových, tréningových či suplementačných plánoch.

 

Pripravte si doma výživné smoothie recepty

Pridal Vlado dňa 20.06.2016 do Články o zdraví | 16 komentárov

Prečo práve smoothies? Smoothies sú veľmi dobrou voľbou pre všetkých, ktorí síce nemajú čas, ale predsa len im záleží na zdraví a chcú si pre seba dopriať niečo ozaj výživné. Ak si do receptu vyberieme vysoko výživné potraviny, získame tak viaceré zdravotné výhody. Ako si pripraviť zdravé smoothies doma alebo v práci?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER