Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Neseda info, zdravé menu v EDO-KIN, audio články a motivačná prednáška

Ako sa stať architektom svojho života? Trochu iné kompetencie musíte zvládať ak sa rozhodnete podnikať a trochu iné, ak sa rozhodnete pre zamestnanie. No zistili sme, že o podobné informácie ste prejavili veľký záujem. Bolo to vidieť aj na našej poslednej prednáške v Maxman Univerzite, kde sme sa všetci takmer nezmestili do miestnosti. Video prednáška a jej obsah vám napovie viac. 

Ďalej sme v Bratislave od 4.4.2016 spustili v spolupráci s TOP reštauráciou EDO-KIN zdravé Zlatoš Family menu. Tvorenie zdravého menu bolo doteraz chýbajúcou puzzle skladačkou v našom vzdelávaní a preto sa v podobných gastronomických aktivitách plánujeme realizovať častejšie. A pripravujeme hneď aj ďalší zaujímavý projekt pre Bratislavu (donášku nášho menu), ale o tom až niekedy nabudúce. 

V týchto dňoch veľmi intenzívne pracujeme na projekte stoličky NESEDA, ktorej základné heslo znie: Keep Moving While Working. O zaujímavých skúsenostiach, progrese či termíne predpredaja vás informujeme v článku. 

S niektorými z vás sa uvidíme aj teraz v sobotu 23.4.2016 na Pražskej odbornej konferencii o modernej športovej výžive v praxi. Tak sa na vás tešíme. Budeme tam predstavovať aplikáciu MET/FLEX (info čoskoro), na ktorej vývoji intenzívne pracujeme už niekoľko mesiacov. Prečo je podľa nás taká dôležitá, sa dozviete už v sobotu. 

A na záver praktická informácia. V uponáhľanom svete si nie vždy dokážeme vyhradiť čas na štúdium čítaním. Preto sme sa rozhodli experimentálne urobiť niektoré naše vybrané články vo forme audio (mp3 a m4a) [1],[2],[3],[4]. To preto, aby ste sa mohli našimi myšlienkami obklopovať aj v neproduktívnom čase (cestovanie, čakanie a tak podobne). 

 

Príjemný zvyšok týždňa a mnoho aktivít v súlade s vašimi dôležitými plánmi vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

-v-

 

Staňte sa architektom svojho života

Pridal Vlado dňa 08.03.2016 do Články o zdraví | 14 komentárov

Ako si po ukončení vzdelania zariadiť svoj život? Začať podnikať alebo sa zamestnať? Je však ukončenie štúdia tá správna chvíľa na zamyslenie, alebo je už neskoro? Na tieto a mnohé ďalšie dôležité otázky odpovedáme na základe vlastných skúseností v tejto video prednáške. 

 

Lepšia kultúra pohybu a NESEDA sa blížia

Pridal Vlado dňa 18.04.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

V týchto dňoch intenzívne finalizujeme prototyp stoličky NESEDA, ktorou chceme zásadným spôsobom ovplyvniť kultúru pracujúcich ľudí (celodenné degeneračné sedenie). Ako bude stolička vyzerať a kedy spustíme jej predpredaj?

 

Zlatoš Family menu už aj v Bratislave od 4 apríla 2016

Pridal Vlado dňa 01.04.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Ťažko by sme našli lepšieho partnera na realizáciu zdravého menu v Bratislave, ako sú chalani z reštaurácie EDO-KIN. Toto naše spoločné menu si môžete vychutnať už od pondelka 4. apríla 2016 v Bory Mall Bratislava od 11:00 do 17:00. Na akých základoch sme postavili toto poctivé a zdravé menu? To sa dozviete v texte nižšie. No okrem príjemného kulinárskeho zážitku vám prajeme aj pokojný metabolický zážitok. A možno sa tam stretneme na spoločnom obede. 

 

Textové sumáre článkov a ich audio formát

Pridal Vlado dňa 30.03.2016 do Hlavné správy | 17 komentárov

Naše články sú niekedy naozaj dlhé a rozvláčne. Je to náš štýl práce, čím si vyberáme aj svojich študentov aj kvalitu ich intelektu. Zároveň si však uvedomujeme, že niekedy je dobré mať aj stručný prehľad o čom článok je a preto prinášame dve riešenia. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER