Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: NESEDA, nastavenie mysle na TOP výkony, Skill LAB Nitra a ďalšie zaujímavosti

Ako (ne)sedieť na stoličke NESEDA? V tomto článku a videu vám predstavíme najdôležitejšie polohy, ktoré budete môcť vďaka stoličke NESEDA realizovať. Uvidíte dizajn, prevedenie ale aj funkčnosť produktu, ktorý dúfame že do Vianoc doručíme všetkým tým z vás, ktorí prejavíte záujem. Ak ste trochu pozabudli na to, čo nás motivovali vyvíjať túto stoličku, v tomto článku vám to pripomenieme.

Ďalej sme pre vás pripravili inšpiráciu v podobe postupov, ako sa osvedčili u nás doma. Prezradíme vám čo robíme prvé dve hodiny po zobudení, ako si predstavujeme ideálny deň alebo aké provokačné otázky si pravidelne kladieme. Možno inšpirujeme aj vás v tom, ako začať svoj deň a nastaviť si telo i myseľ na TOP výkony.

V sobotu a v nedeľu sa tešíme na tých z vás, ktorí sa prihlásili na naše víkendové školenie. Ostali nám asi 3 voľné miesta, čiže ak práve nemáte na víkend program, môžete ho stráviť v našej spoločnosti a ľutovať nebudete. Zistite ako naše školenie jednou vetou hodnotili naši účastníci.  

Za posledné obdobie pribudlo ďalších 5 audio dielov do nášho Zlatoš Family Podcastu, v ktorých sme vyspovedali dvoch hostí, predstavili našu filozofiu Biofilného Transhumanizmu a spracovali report priamo z návštevy v Los Angeles (USA), konkrétne z pláže Muscle Beach - Santa Monika.

A na záver by vás mohlo zaujímať, že Skill LAB telocvičňa v Nitre s celodennou prevádzkou, je už v plnom prúde a z rozvrhu môžete vidieť, že svoj tréningový program pre seba nájde každý z vás. Či už ste začiatočník alebo pokročilý, či vás zaujíma cvičenie s vlastnou hmotnosťou alebo akrobacia. Dokonca už máme aj plnú jamu penových kociek pre viac zábavy, hladké pristátia a vyššiu bezpečnosť.

 

Úspešný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Ako začať svoj deň a nastaviť telo i myseľ na TOP výkony

Pridal Vlado dňa 13.09.2016 do Články o zdraví | 18 komentárov

Ranná rutina a to, čo robíme po zobudení prvé dve hodiny, je azda tá najdôležitejšia časť dňa. Ako ju stráviť čo najoptimálnejšie? Univerzálna odpoveď neexistuje, pretože vždy a všetko treba dávať do súvislosti: “v porovnaním s čím a vzhľadom na čo”. Ako by ranná rutina mala vyzerať u vás, odpovedať za vás nevieme. Ale môžete sa inšpirovať tým, ako vyzerá ranná rutina u nás doma. Ste na to pripravení?

 

Ako (ne)sedieť na stoličke NESEDA

Pridal Vlado dňa 19.09.2016 do Články o pohybe | 5 komentárov

Začiatky príbehu značky NESEDA siahajú až do júna roka 2015. Vtedy to bol len nápad a vy už viete, že nápady sami o sebe nemajú žiadnu hodnotu. Hodnotné sú iba tie nápady, ktoré sa aj zrealizujú, ale nie hocijako. Keďže značku NESEDA intenzívne rozvíjame aj spolu s Mišom Trubanom, tak v tomto článku sa vám pochválime čo sme za ten čas zmajstrovali. Akú hodnotu stolička NESEDA prinesie do vášho pracovného života? We Keep Moving While Working. A čo vy?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER