Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Neseda, Skill LAB, školenia a iné novinky

Zdravíme vás priatelia. Za posledné 3 mesiace sme mali menší problém s doručením newslettra na všetky vaše emailové adresy. Možno vám naše niektoré novinky ušli a tak vám prinášame stručný sumár:

Príjemný víkend vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

Čo je to zdravie (definícia slova)

Pridal Vlado dňa 04.06.2017 do Články o zdraví | 8 komentárov

Čo znamená zdravie vo vašom slovníku? Zamýšľali ste sa niekedy nad tým? Čo si pod týmto pojmom konkrétne predstavujete v subjektívnej či objektívnej rovine vy? Význam slova zdravie môže pre jedného znamenať niečo úplne iné ako pre druhého. V tomto článku vám predstavujeme definíciu slova zdravie tak, ako to dáva zmysel nám. Budete súhlasiť?

 

Ako a PREČO začať s LOWCARB alebo KETO stravovaním

Pridal Vlado dňa 19.04.2017 do Články o zdraví | 102 komentárov

Aký má zmysel držať diétu na pár dní a potom sa vrátiť k pôvodnému bezkoncepčnému stravovaniu? Kúpiť si nejakú “múdru” knihu a bez rozmýšľania sa držať plánu nestačí. Prečo zakomponovať práve nízkosacharidové (low-carb) alebo ketogenické stravovanie do svojho životného štýlu? Ako správne začať? Na to si odpovieme dnes v tomto výživnom článku.

 

Stolička NESEDA a historický moment

Pridal Vlado dňa 01.06.2017 do Články o pohybe | 13 komentárov

Tieto dni sú výnimočné. So stoličkou NESEDA sme spustili predpredaj prvých 100 exkluzívnych kusov, ktoré majú špeciálnu nálepku s našim podpisom. Ak sa jedného dňa stane stolička NESEDA medzinárodný fenomén, tieto prvé kusy budú mať zberateľskú hodnotu. Spoznajte sa so stoličkou, ktorá váš životný štýl obohatí o nový rozmer pohybovej výživy. Zmeňte spolu s nami degeneratívnu kultúru sedavej práce k lepšej a zdravšej. We Keep Moving While Working. A čo vy?

 

Ako budovať pohybové základy (+workshop)

Pridal Vlado dňa 29.05.2017 do Články o pohybe | 29 komentárov

Prečo k zdravému životu potrebujeme pohyb? Čo sú to pohybové základy a ako vyzerá výživný pohyb? Aký je rozdiel medzi pohybovým generalistom a špecialistom? Aké nastavenie kostry, kĺbov a fascií potrebujete mať, aby ste sa stali dobrým moverom (pohyberom) a nie všeobecne rozšíreným krémešom (Homer Simpson)? Na to si odpovedáme v tomto článku, na konci ktoré sa stretneme (možno) aj osobne

 

Myšlienky o výživnom pohybe na Instagrame

Pridal Vlado dňa 26.04.2017 do Články o pohybe | 0 komentárov

Už dlhšiu dobu postujem na Instagram krátke videá a fotky na tému POHYB. Sľubujem že v blízkej budúcnosti sa viac zameriam na písanie článkov na túto tému, lebo si to žiadate. V tomto článku si môžete preštudovať najdôležitejšie i najvýživnejšie myšlienky o pohybe, ktoré som publikoval doteraz na Instagrame do apríla 2017. 

 

Skill LAB Bratislava od septembra po novom

Pridal Vlado dňa 16.06.2017 do Hlavné správy | 0 komentárov

Od septembra 2017 plánujeme v Bratislavskom Skill LABe mnohé pozitívne zmeny. Ostávame na tej istej adrese, ale od septembra plánujeme otvoriť ďalšie dve alebo tri tréningové miestnosti navyše. Dokonca aj s preliezkou na vonkajšej ploche pre externé tréningy. Prečítajte si o týchto zmenách viac v tomto krátkom článku. 

 

Progres v našich hlavných projektoch

Pridal Vlado dňa 12.06.2017 do Hlavné správy | 0 komentárov

Ako napredujeme v našich najdôležitejších projektoch, ktorým venujeme väčšinu našej pozornosti a úsilia? V sérii štyroch na seba nadväzujúcich podcastoch sa dozviete podrobnosti o projektoch SKILL LAB, SOMATON, METFLEX a NESEDA. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER