Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Nevymieňajte svoje zdravie za špičkové fyzické výkony

 

Ako sa neprepracovať športom k trvalej invalidite? O tom je náš dôležitý článok, ktorý v tandeme dopĺňa aj článok o tom, prečo je vhodné cvičiť doma a zvyšovať tak svoju fyzickú zdatnosť bezpečným a primeraným spôsobom.

V ďalšej téme sa sústredíme na napĺňanie svojho osobného potenciálu. A pre niektorých z vás bude zaujímavá aj ponuka na spoluprácu s našim webmastrom. A aby tieto dni neboli málo vzrušujúce, tak po vyše roku práce dokončujeme všetky potrebné prípravy, ktoré predchádzajú spusteniu predaja dlho očakávaného nového produktu, ktorý pripravujeme v spolupráci s firmou Kompava. Tam vám podrobné informácie predstavíme už čoskoro a máte sa na čo tešiť.

Príjemný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Nevymieňajte svoje zdravie za špičkové fyzické výkony

Pridal Vlado dňa 14.08.2015 do Články o pohybe | 18 komentárov

Dnes oceňujeme najmä tých, ktorí dosahujú maximálne fyzické výkony a môžu sa pochváliť nejakým prívlastkom začínajúcim “NAJ”. Aké problémy môžu byť spojené s týmto životným prístupom? Kto za to platí najväčšiu daň (bolesť, invalidita, iné)? Na otázky sa pokúšame odpovedať nasledovným článkom.

 

Zvýšte fyzickú zdatnosť domácim cvičením

Pridal Vlado dňa 05.08.2015 do Články o pohybe | 16 komentárov

Prečo chodiť do fitness centra, keď telocvičňa môže “prísť za vami” priamo domov? Ako si doma vybudovať vlastné pohybové “centrum” v cene jednej ročnej permanentky? Spoznajte kultúru pohybu, ktorá vám za NO EXTRA TIME zvýši fyzickú zdatnosť i funkčnú silu.

 

Napĺňajte svoj potenciál rýchlejšie

Pridal Vlado dňa 27.07.2015 do Články o zdraví | 16 komentárov

Za desať rokov každý z nás niekam dôjde. Otázkou je kam? Kým sa stanete? Ako budete žiť? Čím prispejete spoločnosti? Akou vyzretou osobnosťou sa stanete na ceste za svojimi cieľmi? 

 

Hľadáme na spoluprácu $web friendly ľudí

Pridal admin dňa 30.07.2015 do Hlavné správy | 0 komentárov

Hľadáme šikovných ľudí na spoluprácu pre rôzne pozície súvisiace s tvorbou www stránok. Team ľudí, ktorí tieto pozície hľadá je ten istý, čo pripravuje tieto webové stránky (vladozlatos.com)

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER