Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Nízkosacharidoví olympionici: Juraj Tarr a Erik Vlček

Vždy ste chceli vedieť, čo by sa stalo keby profi atléti začali využívať výhody tukového metabolizmu? Prekvapivé odpovede vám môžu priniesť aj naši olympionici Juraj Tarr a Erik Vlček, s ktorými spolupracujeme už vyše pol druha roka. Rozhovor s ďalším, tento krát vytrvalostným olympionikom pripravujeme už čoskoro.

Pre neustále zlepšovanie metabolickej kontroly vám prinášame aj veľmi podrobné informácie o tom, prečo produkty PREMIUM ENERGY obsahujú ten najinteligentnejší a najbezpečnejší sacharid na svete. V rámci noviniek predstavujeme aj inovatívny prístup celospoločenského problému s názvom: celodenné sedenie. Inteligentná stolička NESEDA by mohla byť zaujímavým riešením.

A na záver nesmieme zabudnúť aj na dlho pripravovaný webinár na tému TRVALÉ SCHUDNUTIE NIE JE NÁHODA, ktorého prvú časť si môžete pozrieť bezplatne po registrácii


Úspešný štart do nového týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe


PS: na našich web stránkach sme robili technické úpravy. Ak si želáte zmeniť prijímanie newslettrových správ, prosím urobte tak v tejto sekcii po prihlásení do osobného účtu. Na túto zmenu sme upozorňovali v predchádzajúcej týždennej správe (newsletter).

Nízkosacharidoví olympionici: Juraj Tarr a Erik Vlček

Pridal Vlado dňa 25.10.2015 do Články o pohybe | 22 komentárov

Vždy ste boli zvedaví, čo by sa stalo, keby profesionálne športujúci atléti prešli na nízkosacharidovú výživu a čiastočné hladovanie? Myslíte si, že by to negatívne ovplyvnilo ich výkonnosť? Najlepšie bude, keď si to rovno vypočujete priamo od nich z nasledovného video rozhovoru.

 

Spoznajte vlastnosti inteligentného škrobu SuperStarch

Pridal Vlado dňa 18.10.2015 do Články o pohybe | 16 komentárov

Prečo sme do nových PREMIUM ENERGY produktoch vybrali sacharid, keď sme zástancami nízko-sacharidového stravovania? Čím je tento škrob taký výnimočný a akými faktami nás presvedčil? Čítajte ďalej a spoznáte najpomalší a najinteligentnejší škrob, aký kedy môžete konzumovať pre zlepšenie kontroly svojho metabolizmu. 

 

Vyvíjame inteligentnú stoličku NESEDA

Pridal Vlado dňa 27.10.2015 do Hlavné správy | 1 komentár

Prečo NESEDA? Pretože táto stolička má riešiť jeden z najzávažnejších problémov nášho storočia: celodenné sedenie. Aby sme týmto degeneračným vplyvom zabránili, prichádzame s inovatívnymi riešeniami. O čo ide?

 

Prihláste sa na bezplatný webinár o trvalom schudnutí

Pridal Vlado dňa 02.11.2015 do Hlavné správy | 2 komentáre

Ako dosiahnuť trvalé výsledky vo svete rozporuplných informácií, diét, výživových smerov a odborníkov na každom rohu? To je výzva, ktorú sme za vás vyriešili hoci netvrdíme, že náš návod je jediný dokonalý na svete. V čom je náš program iný ako iné? 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER