Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Nízkosacharidový olympionik: Matej Tóth

To, že ani vytrvalostní športovci nemusia konzumovať sacharidy ráno, na obed, na večer a všade medzi tým, vás presvedčí Matej Tóth, ktorý patrí medzi najúspešnejších atlétov posledného desaťročia vo svojej disciplíne. To, že chodí na svoje náročné tréningy aj na lačno, vás možno prekvapí ešte viac. 

O týchto a podobných metabolických zmenách budeme pojednávať už túto sobotu v Brne, na konferencii o nových výživových smeroch vo výžive športovca. 

Ďalej sme výrazne postúpili s projektom inteligentnej stoličky NESEDA, kde máme už finálnu verziu hotovú na 90% a v článku či na novej web stránke môžete vidieť už reálne ako vyzerajú prvé polohy (ne)sedenia. Novinkou je, že databázu bonusov vo VIP členstve sme obohatili o 46 stranové skriptá so 14-timi praktickými cvičeniami, ktoré dostávali naši študenti na poslednom školení. Dnes večer sa uvidíme s niektorými z vás aj na webinári o trvalom schudnutí.

No a na záver máme pre vás krátku pohybovú video inšpiráciu do vášho tréningového týždňa.

Príjemný oddychový deň a úspešný zvyšok pracovného týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe
-v-



PZN: na našich web stránkach sme robili technické úpravy. Ak si želáte zmeniť prijímanie newslettrových správ, prosím urobte tak v tejto sekcii po prihlásení do osobného účtu. Na túto zmenu sme upozorňovali v predchádzajúcej týždennej správe (newsletter).

Nízkosacharidový olympionik: Matej Tóth

Pridal Vlado dňa 16.11.2015 do Články o pohybe | 58 komentárov

Vždy ste chceli vedieť ako nízkosacharidová strava a prázdny žalúdok pred tréningom ovplyvňujú práve vytrvalostných športovcov? Matej Tóth so svojim výživovým protokolom začal experimentovať od októbra 2014. Ako sa to prejavilo na jeho výkonnosti vám povie sám v našom video rozhovore.  

 

Konferencia o nových výživových smeroch a pokrokoch vo výžive športovca

Pridal Vlado dňa 30.09.2015 do Hlavné správy | 6 komentárov

V Brne sa dňa 21.11. 2015 zorganizuje celodenná konferencia, na ktorej budeme prednášať. Čo zaujímavé vďaka účasti na tejto konferencií zistíte?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER